Wpis z mikrobloga

Czy to tylko moje wrażenie, czy faktycznie tak jest, że na Facebooku zostali sami emeryci, którzy nabierają się na fejkowe obrazki z generatora AI i piszą pod nimi życzenia oraz amen? XD
#facebook #kiciochpyta #internet #zalesie
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

na Facebooku zostali sami emeryci, którzy nabierają się na fejkowe obrazki z generatora AI i piszą pod nimi życzenia oraz amen? XD

@M4rcinS: Ci co komentują, to też boty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@M4rcinS: Ciekawostka - te strony z obrazkami AI to religijne farmy lajków. Najpierw wrzucają grafiki typu staruszka z optimusem primem i opisem "babcia wyspawała to własnoręcznie, ale nikt nie docenia jej pracy", post zdobywa masę komentarzy i lajków, a po jakimś czasie podmieniają obrazek i opis na jakiś religijny.
patrykjaki - @M4rcinS: Ciekawostka - te strony z obrazkami AI to religijne farmy lajk...

źródło: foto_no_exif

Pobierz
  • Odpowiedz
Czy to tylko moje wrażenie, czy faktycznie tak jest, że na Facebooku zostali sami emeryci

@M4rcinS: powiedziałbym, że 30+. Na pewno jest zalew "wolnomyślicieli".
  • Odpowiedz
@M4rcinS: ja siedzę na różnych grupkach tematycznych "o--------------h" (mimo że z jbwa nic nie mają wspólnego) i gitarka jest, choć faktycznie sporo tego gówna z AI mi wyskakuje
  • Odpowiedz
nabierają się na fejkowe

@M4rcinS: Zabawne, że piszesz to na wykopie, gdzie codziennie bajty i fejki trafiają w gorące a pod nimi dziesiątki rozemocjonowqnych komentarzy.
  • Odpowiedz
Zabawne, że piszesz to na wykopie, gdzie codziennie bajty i fejki trafiają w gorące a pod nimi dziesiątki rozemocjonowqnych komentarzy.

@bigos555: tak to już jest, "każdy" twierdzi, że większość społeczeństwa to debile, ale "każdy" jest przecież w tej mądrej mniejszości
  • Odpowiedz