@Keczupikczu: o, zdejmują DJ Rafała i cukieraski z kwiatu jabłoni. Tzn słuchają głosu słuchaczy. Co prawda nie pisanego, ale tego w przelewach, ale zawsze
@lunga: Nie wiem, ale się domyślam. Pamiętam jak startowali i chwalili się że mają "korespondentów" w takiej np Japonii. Po co? Do tego frankofilskie programy dla jednego dziennikarza i dziwnym trafem jego córy.
@Rad-X: @Keczupikczu Primo: Kwiat Jabłoni we wrześniu zapowiadał, że rezygnują z audycji ze względu na zbliżające się trasy koncertowe, także to ich decyzja. Secundo: Ralph nie jest potwierdzony, tj. w mediach wspomniano, że jest możliwa zmiana współpracy, a nie przerwanie. Myślę, że ten szum w sprawie audycji autorskich jest przez Kwiat Jabłoni, tylko ktoś dopiero teraz się obudził, że ich audycja się kończy i robi zawieruszenie, ze teraz wszyscy
@lajsta77: Niestety ale coraz mniej jest w 357 audycji do słuchania w całości. Ostatnio wróciłem do radia i jako takie towarzyszące brzęczydełko, to może być ale nic poza tym. Jednak RNŚ jeśli chodzi o audycje autorskie jest lepsze. Jedynie ich skręt polityczny bywa wkurzający.
@lajsta77: Czasami w pracy słuchamy Kaczkowskiego i doszliśmy do wniosku, że to wzorzec tzw dziadersa. I mówię to chociaż gościa słuchałem w trójce od początku lat 2000. Cały świat muzyki poszedł do przodu tylko jemu odjechał ten pociąg. Mann to też dziaders, ale w jego audycjach znajduję zdecydowanie więcej ciekawej muzyki. Poniżej masz przykład takiej muzyki. Przytaczam ją mimo tego, że w nienawiści do polskiej muzyki ostatnich
@Keczupikczu: ale w ciagu dwoch godzin wrzuca sporo nowosci zarowno z ciezkiego metalu jak i delikatnego rocka a nawet zespoly typu Tangerine Dream, lubie te pomieszanie stylow u niego, nadmiar Knopflera zepelinow czy innych klasykow mi nie przeszkadza bo lubie
#radio357 https://www.press.pl/tresc/84867,redukcje-w-radiu-357_-autorskie-audycje-traca-muzycy
Dobrze, że PiSkadło nie spadnie z rowerka bo greenpeace i wwf by protestowało ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co prawda nie pisanego, ale tego w przelewach, ale zawsze
Nie wiem, ale się domyślam. Pamiętam jak startowali i chwalili się że mają "korespondentów" w takiej np Japonii. Po co? Do tego frankofilskie programy dla jednego dziennikarza i dziwnym trafem jego córy.
Secundo: Ralph nie jest potwierdzony, tj. w mediach wspomniano, że jest możliwa zmiana współpracy, a nie przerwanie.
Myślę, że ten szum w sprawie audycji autorskich jest przez Kwiat Jabłoni, tylko ktoś dopiero teraz się obudził, że ich audycja się kończy i robi zawieruszenie, ze teraz wszyscy
@lajsta77:
Czasami w pracy słuchamy Kaczkowskiego i doszliśmy do wniosku, że to wzorzec tzw dziadersa. I mówię to chociaż gościa słuchałem w trójce od początku lat 2000. Cały świat muzyki poszedł do przodu tylko jemu odjechał ten pociąg. Mann to też dziaders, ale w jego audycjach znajduję zdecydowanie więcej ciekawej muzyki. Poniżej masz przykład takiej muzyki. Przytaczam ją mimo tego, że w nienawiści do polskiej muzyki ostatnich