Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +387

trevoz +18
Jak ja nienawidzę tego slurwiałego MacOS.
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W

źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jak dla mnie Lucjan Brychczy to kawał historii polskiego futbolu i piłkarz ikona Polskiego futbolu przed erą Górskiego. Tamten okres kojarzy mi się
Pan Brychczy to bardzo ciekawy człowiek, w życiu zrobił wiele dobrego. Zesranie się o tytuł wojskowy związany z karierą w sportowym klubie wojskowym to przejaw jakiegoś ignoranctwa, ew. s-----------a. Polecam więc albo się dokształcić albo przedyskutować z matką okoliczności poczęcia.
Pozdrawiam serdecznie.
@kishibashi: ja w ogóle nie jestem szczególną kibicką piłki nożnej, do pana Brychczego nic przecież nie mam, zainteresowało mnie tylko oddawanie hołdu jak mundurowemu, chociaż on akurat mundur nosił niezbyt chwalebny. Ale rozumiem - jeśli kolejna osoba ciska we mnie wulgaryzmami, to prawdopodobnie nie ma sensu dopytywać dalej po co używać
Dziś małpy nie za
@kishibashi: znowu wulgaryzm, znowu bez sensu. A co do pytania, to chyba nie do mnie. O panu Brychczym nie wypowiedziałam się źle ani razu. Upamiętniajcie, nic do tego nie mam. Po prostu nie używajcie tej konkretnej kolokacji ("Cześć Jego Pamięci") która mu nie przysługuje, a przysługuje żołnierzom walczącym o niepodległość,
W PRL kluby sportowe były maskotkami dużych zakładów przemysłowych i instytucji. Tylko ci najwięksi i najbogatsi mogli sobie pozwolić na budowę infrastruktury sportowej, tworzenie fikcyjnych stanowisk dla sportowców
@Kj5s6f2dk7s54o: jedna wielka bzdura