Aktywne Wpisy

SzycheU +5
Jol wykopki żyje #szycheucontent
źródło: 1000004236
Pobierz
ibleedforyou +2
Ile wzrostu powinna mieć kobieta
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000004236
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ciekawe, ze akurat wczoraj czytałem o tym, że model sztucznej inteligencji który przewidział tsunami w Indonezji w 2004 r., twierdzi, że inwazja kosmitów nastąpi 3 grudnia 2024 r. chociaż nie wiadomo na jakiej podstawie wyciąga te wnioski, podobnie jak nie do końca rozumiano, na jakich przesłankach przewidział wtedy tsunami
wiecej na ten temat tu:
https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/1h2b0sf/man_who_made_an_ai_that_predicted_the_2004/
@Delta1985: Skojarzyło mi się ze zjawiskiem "foo fighters" w czasie II WŚ, polecam poczytać, @Van-der-Ledre Tobie również, choć pewnie kojarzycie temat jak się interesujecie tematyką niezidentyfikowanych objektów
Samemu udało mi się zaobserwować kilka obiektów anomalnych co udokumentowałem zdjęciami.
optyka jest taka sama dla nas i na zielonych
opowiesz o tym jak widziałeś kosmitę?
Jezeli chodzi o obserwacje swiatel i obiektow, ktore sa nazywane niezidentyfikowanymi, blizej mi jednak do teori o superbroni, naszej -
1. Historyczne/ważne przypadki kontaktów lub relacji, które zasadniczo to potwierdzają.
Istnieje niezliczona liczba przykładów: Villa Santina, Włochy (1947) / Valensole, Francja (1965) / Antonio Villas-Boas, Brazylia
Chciałbym taki Wypok a nie tak jak to wyglada czyli banda debili i Służby kontrolujące wszystko
Trzymające w swoim s----------u umysły ludzi