Wpis z mikrobloga

@Van-der-Ledre: @memiusz @Dzedaj_z_Chenoboskion @Dzedaj_z_Chenoboskion
Ciekawe, ze akurat wczoraj czytałem o tym, że model sztucznej inteligencji który przewidział tsunami w Indonezji w 2004 r., twierdzi, że inwazja kosmitów nastąpi 3 grudnia 2024 r. chociaż nie wiadomo na jakiej podstawie wyciąga te wnioski, podobnie jak nie do końca rozumiano, na jakich przesłankach przewidział wtedy tsunami

wiecej na ten temat tu:
https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/1h2b0sf/man_who_made_an_ai_that_predicted_the_2004/
  • Odpowiedz
Czytałem dawno temu teorie, że cokolwiek to jest, ma nam nie pozwolić na wywołanie wojny nuklearnej.

Ponieważ mamy być "eksperymentem" według teorii "Ziemi zoo".

@Delta1985: Skojarzyło mi się ze zjawiskiem "foo fighters" w czasie II WŚ, polecam poczytać, @Van-der-Ledre Tobie również, choć pewnie kojarzycie temat jak się interesujecie tematyką niezidentyfikowanych objektów
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre mogą to być tajne maszyny wojskowe, a wszystko to co opisałeś służy temu, żeby ludzie uwierzyli że to UFO. Mi się wydaje że takiej technologii nie dało by się nam zestrzelić. To tak jakby dzikusy z Afryki zniszczyły czołg kamieniami i dzidami. Nie mówię to z pewnością, bo sam widziałem kosmitę jak miałem z 7 lat i później przez prawie dekadę miałem, że tak powiem pełne galoty, gdy ktoś wspomniał
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: graty za materiał. Widać napracowano, ale moim zdaniem UFO wpadające na ziemię żeby poświecić ludziom w okna brzmi irracjonalnie. Dlaczego nie ma na takie rzeczy jakiś twardych dowodów, tylko zawsze zdjęcia w stylu czupakabry czy innego sasquacza? Tak na logikę, po co jakaś turbo zaawansowana cywilizacja miałaby urządzać sobie podglądanie czy Kowalski ściął już zboże i czy można mu jeszcze jakieś kręgi odstawić? Raczej jeśli kiedykolwiek znajdziemy życie poza
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: świetna robota OPie. Dodaje komentarz by mi ten wątek nie przepadł.
Samemu udało mi się zaobserwować kilka obiektów anomalnych co udokumentowałem zdjęciami.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre od dawien dawna czytam twoje wpisy na #ufo pierwsza klasa wpisów jak i wiadomości w tym temacie. Podzielam teorie że jeżeli to nie są tajne maszyny chin/rosji to są to jacyś obcy z innego wymiaru. Jestem sceptyczny co do innego życia oprôcz nas w naszym wszechświecie ale uważam że przez teorie multiwersum można domniemywać że inne istoty żyją w innym wymiarze. Jak już dawno temu wspominałem na innym
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: Ja, jako zwolennik teorii o starozytnych kosmitach uwazam, ze nie ma sie czego bac. Zazwyczaj obcy (bogowie, aniolowie itd) niesli ludziom wiedze i pomoc. Skoro ich najwieksza aktywnosc jest obecnie w okolicach strategicznych miejsc z bronia zdolna do unicestwiania swiatow to raczej nie w celu kradziezy czy jej uzycia.
Jezeli chodzi o obserwacje swiatel i obiektow, ktore sa nazywane niezidentyfikowanymi, blizej mi jednak do teori o superbroni, naszej -
@vladi_putin +19
Wszystko, co się dzieje, wraz z dokumentacją zbieraną przez lata, prowadzi mnie do przekonania, że "oni" to my w przyszłości. Proszę, przeanalizujcie moje rozumowanie:
1. Historyczne/ważne przypadki kontaktów lub relacji, które zasadniczo to potwierdzają.

Istnieje niezliczona liczba przykładów: Villa Santina, Włochy (1947) / Valensole, Francja (1965) / Antonio Villas-Boas, Brazylia
  • Odpowiedz
@DywanTv: Po tym jak skończyłem pierwszą klasę podstawówki byłem na wakacjach w Grecji na Peloponezie z rodziną, obudziłem się w nocy i widziałem go przed sobą. Z wyglądu taki typowy szarak, niski około metra, duża głowa, wielkie czarne oczy. Te oczy były takie okropne. Dalej leżałem, patrzyłem się w niego z parę sekund i się obróciłem na drugi bok udając, że dalej śpię i po pewnym czasie usnąłem. Pamiętam, że
  • Odpowiedz
@DywanTv pewny na 100% dla mnie najbardziej niesamowite jest to, jaki efekt to wywarło na moją psychikę. Poza tym nie wiem dlaczego paraliż senny, by mi się ukazał w formie kosmity? Jak byłem mały to się bałem dzikich zwierząt i ogółem ciemności, ale przed tym to kosmitów się w ogóle nie obawiałem.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: dziękuję bardzo za ten wpis
Chciałbym taki Wypok a nie tak jak to wyglada czyli banda debili i Służby kontrolujące wszystko
Trzymające w swoim s----------u umysły ludzi
  • Odpowiedz