Wpis z mikrobloga

@Van-der-Ledre łap plusa za pracę. Niemniej jednak nie podzielam twojego zdania. Dziwnym trafem ufo pojawia się nad obiektami strategicznymi różnych mocarstw lub państw mogących za takie uchodzić. Przypadek? Czy może nieznana nam technologia i obiekty latające mające na celu ostrzeżenie nieprzyjaciela o tym, że posiada się lepszą technologie i rozwiązania niż on sam?
  • Odpowiedz
  • 17
@kureci_paratko: Te obserwacje ciągną się od lat 40 ubiegłego wieku, nikt wówczas nie posiadał nawet koncepcji dronów. Ufo pojawia się w zasadzie wszędzie, na całym świecie, ale to aktywność nad obszarami wojskowymi jest najbardziej głośna i niepokojąca. Obiekty bardzo często łamały prawa fizyki, co sugeruje że nie są to wytwory wykonane w naszym świecie.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: widziałem kiedyś coś podobnego jak wracaliśmy do domu z siostrą I naszym psem.
Było strasznie jasne i dosłownie w kilka sekund było już nad nami i zwolniło, mogłem zobaczyć jego kształt, było to okrągłe coś z kilkoma światłami.
Miałem wrażenie jakby się na nas gapiło, po 10 sekundach takiego "zawisu" wziął i odleciał, tak jak szybko się pojawił równie szybko zniknął.
Nigdy wcześniej ani później nie widziałem czegoś podobnego, a
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre:

Dobra robota :D Fajnie się to czyta, więc łap plusa. Chciałbym w to wierzyć, żeby to była prawda... świat wtedy nie byłby taki nudny...
No tylko rozum mi jednak podpowiada, że... no właśnie ¯\(ツ)/¯ że to takie p---------e.

BTW gdy byłem młody to widziałem taką kulę i zrobiliśmy zdjęcie nawet. Było to mega wyraźne, nie mogło to być nic... typu, że śmieć. Leciało to coś
  • Odpowiedz