Aktywne Wpisy
splitt +11
#pokazauto #cybertruck #tesla
Najlepszy samochΓ³d jakim jeΕΊdziΕem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawcΓ³w i zwykΕych hejterΓ³w o maΕo nie zrezygnowaΕem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokΕadnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale goΕΔ, ktΓ³ry
Najlepszy samochΓ³d jakim jeΕΊdziΕem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawcΓ³w i zwykΕych hejterΓ³w o maΕo nie zrezygnowaΕem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokΕadnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale goΕΔ, ktΓ³ry
ada_lovelace +3
czy jest coΕ czego nie tolerujecie? (napisz w komentarzu czego)
- tak 86.7% (39)
- nie 13.3% (6)
UruchomiliΕmy nowΔ funkcjΔ: grupowanie powiadomieΕ! Wasze powiadomienia bΔdΔ teraz bardziej przejrzyste i uporzΔ dkowane. Zamiast wielu pojedynczych powiadomieΕ, ktΓ³rych nie sposΓ³b wszystkich przejrzeΔ, podobne informacje β na przykΕad te z tych samych tagΓ³w β bΔdΔ zgrupowane w jedno powiadomienie. To oznacza wygodniejsze i szybsze zarzΔ dzanie powiadomieniami.
Zmiana ta powstaΕa dziΔki Waszym sugestiom i jest kolejnym krokiem w ulepszaniu serwisu. Zapraszamy do jej testowania i sprawdzenia, jak dziaΕa w codziennym uΕΌytkowaniu. Czekamy na Wasze opinie i sugestie β kaΕΌda wskazΓ³wka jest dla nas cenna!
Podzielcie siΔ swoimi wraΕΌeniami w komentarzach! π
#wykopchangelog #wykop #ogloszenia #komunikat
WΕaΕnie wszedΕem na tag #wykop ΕΌeby sprawdziΔ jak to wyΕΔ czyΔ ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
CaΕkowicie uniemoΕΌliwia przeglΔ danie wpisΓ³w "na raty". A tak wΕaΕnie zazwyczaj uΕΌywam Wykopu - otworzΔ 3-4 zakΕadki i idΔ dalej.
Teraz otwiera siΔ od razu caΕy tag, oznacza wszystko jako przeczytane i jak wrΓ³cΔ za godzinΔ czy dwie to juΕΌ nie wiadomo co widziaΕem, a co
wczeΕniej musiaΕ bym scrollowaΔ listΔ caΕΔ i co ktΓ³ryΕ wybieraΔ
EDIT: choΔ teΕΌ niezupeΕnie tego siΔ spodziewaΕem, raczej - w momencie kliku Εpm wolaΕbym otworzenie w tle wszystkich zakΕadek, a tu otwiera mi siΔ tylko kategoria tagu. No cΓ³ΕΌ.
@Aramil: Zgrupowane tagi moΕΌesz jak najbardziej rozwinΔ Δ - przejdΕΊ do zakΕadki powiadomieΕ :)
RzeczywiΕcie, a jest jakaΕ szansa aby byΕo to juΕΌ na rozwijanym menu aby uniknΔ Δ dodatkowego klikania?
XDDDDDD
Komentarz usuniΔty przez moderatora
@wykop: xD Jak ktoΕ ma duΕΌo powiadomieΕ ktΓ³rych nie sposΓ³b przejrzeΔ, to siΔ obserwuje mnie tagΓ³w albo robi wΕasne kategorie z tagami.
@Aramil: Na tym etapie chcemy daΔ Wam czas na zapoznanie siΔ z nowymi powiadomieniami, abyΕcie mogli podzieliΔ siΔ swoimi uwagami i sugestiami. Wasze opinie pomogΔ nam wprowadzaΔ zmiany, ktΓ³re bΔdΔ dla Was najbardziej przydatne! π