Wpis z mikrobloga

πŸŽ‰ Mamy dobrΔ… wiadomoΕ›Δ‡! πŸŽ‰

UruchomiliΕ›my nowΔ… funkcjΔ™: grupowanie powiadomieΕ„! Wasze powiadomienia bΔ™dΔ… teraz bardziej przejrzyste i uporzΔ…dkowane. Zamiast wielu pojedynczych powiadomieΕ„, ktΓ³rych nie sposΓ³b wszystkich przejrzeΔ‡, podobne informacje – na przykΕ‚ad te z tych samych tagΓ³w – bΔ™dΔ… zgrupowane w jedno powiadomienie. To oznacza wygodniejsze i szybsze zarzΔ…dzanie powiadomieniami.

Zmiana ta powstaΕ‚a dziΔ™ki Waszym sugestiom i jest kolejnym krokiem w ulepszaniu serwisu. Zapraszamy do jej testowania i sprawdzenia, jak dziaΕ‚a w codziennym uΕΌytkowaniu. Czekamy na Wasze opinie i sugestie – kaΕΌda wskazΓ³wka jest dla nas cenna!

Podzielcie siΔ™ swoimi wraΕΌeniami w komentarzach! 😊

#wykopchangelog #wykop #ogloszenia #komunikat
wykop - πŸŽ‰ Mamy dobrΔ… wiadomoΕ›Δ‡! πŸŽ‰

UruchomiliΕ›my nowΔ… funkcjΔ™: grupowanie powiadomi...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: Powiadomienia

Pobierz
  • 177
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Podzielcie siΔ™ swoimi wraΕΌeniami w komentarzach! 😊

WΕ‚aΕ›nie wszedΕ‚em na tag #wykop ΕΌeby sprawdziΔ‡ jak to wyΕ‚Δ…czyΔ‡ ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)
CaΕ‚kowicie uniemoΕΌliwia przeglΔ…danie wpisΓ³w "na raty". A tak wΕ‚aΕ›nie zazwyczaj uΕΌywam Wykopu - otworzΔ™ 3-4 zakΕ‚adki i idΔ™ dalej.
Teraz otwiera siΔ™ od razu caΕ‚y tag, oznacza wszystko jako przeczytane i jak wrΓ³cΔ™ za godzinΔ™ czy dwie to juΕΌ nie wiadomo co widziaΕ‚em, a co
  • Odpowiedz
@wykop: w sumie nawet fajne, nie zawsze po np. długiej nieobecności mam czas sprawdzać wszystkie obserwowane tagi a tak z grupowaniem łatwo znajdę np. te najważniejsze

wcześniej musiał bym scrollować listę całą i co któryś wybierać
  • Odpowiedz
@wykop: dla mnie moΕΌe byΔ‡, choΔ‡ oczywiΕ›cie powinno to byΔ‡ funkcjonalnoΕ›ciΔ… ktΓ³rΔ… moΕΌna wΕ‚Δ…czyΔ‡ i wyΕ‚Δ…czyΔ‡ wg wΕ‚asnego widzimisiΔ™ ;)
EDIT: choć też niezupełnie tego się spodziewałem, raczej - w momencie kliku śpm wolałbym otworzenie w tle wszystkich zakładek, a tu otwiera mi się tylko kategoria tagu. No cóż.
  • Odpowiedz
  • 2
Grupowanie jest dobrym pomysłem, ale nie jako "nie możesz zobaczyć pojedynczych

@Aramil: Zgrupowane tagi moΕΌesz jak najbardziej rozwinΔ…Δ‡ - przejdΕΊ do zakΕ‚adki powiadomieΕ„ :)
  • Odpowiedz
Zamiast wielu pojedynczych powiadomień, których nie sposób wszystkich przejrzeć

@wykop: xD Jak ktoś ma dużo powiadomień których nie sposób przejrzeć, to się obserwuje mnie tagów albo robi własne kategorie z tagami.
  • Odpowiedz
@wykop: srednio mnie to cieszy. Bardziej bylbym zadowolony, gdyby nie trzeba bylo ciagle otwierac list komentarzy i samych komentarzy i dalo sie wylaczyc [Pokaz wiecej] tak zeby zawsze bylo widac wiecej.
  • Odpowiedz
  • 0
RzeczywiΕ›cie, a jest jakaΕ› szansa aby byΕ‚o to juΕΌ na rozwijanym menu aby uniknΔ…Δ‡ dodatkowego klikania?

@Aramil: Na tym etapie chcemy daΔ‡ Wam czas na zapoznanie siΔ™ z nowymi powiadomieniami, abyΕ›cie mogli podzieliΔ‡ siΔ™ swoimi uwagami i sugestiami. Wasze opinie pomogΔ… nam wprowadzaΔ‡ zmiany, ktΓ³re bΔ™dΔ… dla Was najbardziej przydatne! 😊
  • Odpowiedz