Wpis z mikrobloga

kiedy laska ma iphone'a to już wiesz, że jest technicznym ułomem, ma tendencję do przewalania pieniędzy, a do tego ślepo podąża za modą. Uciekać jak najdalej!

@Sathanas_Gloriam: bez przesady, ciotka sobie wzięła iphona 13 ze dwa lata temu bo w tamtym okresie wychodził taniej niż samsung które lubiła.
Ogólnie to średnio jest zadowolona, mówi że sporo rzeczy ją wkurza czy na około trzeba robić a innych rzeczy nie da się zrobić i
r5678 - >kiedy laska ma iphone'a to już wiesz, że jest technicznym ułomem, ma tendenc...

źródło: Screenshot 2024-11-29 at 11-06-01 Mobile Vendor Market Share Poland Statcounter Global Stats

Pobierz
  • Odpowiedz
@Gymski no mozE jest jakiś telefon co kręci filmy i robi zdjęcia(podaj mi przykład który robi obie te rzeczy na tak wysokim poziomie) ale wtedy też jego koszt jest porównywalny ale soft i design już nie. Jak mam zapłacić 3 k na koreański lub chiński telefon to wybrałbym Appla ciut droższego ale z d------y os a nie androidem czy chińskim szpiegiem na pokładzie.
  • Odpowiedz
@Gymski no i właśnie mi by się przydał lidar jako komuś kto pracuje z grafiką. I nie nie kupiłbym skanera bo a koszty be że skanera nie zadzwonię. Idę w jakąś lokalizację lidarujr pomieszczenie i mam już plik z gotową skala pomieszczenia -eystarczy podmienić modele. Z twoim oppo Huawei shit pro bym musiał się bawić w foto skanowanie czy jak to się nazywa i po kilku godzinach miałbym plik który na
  • Odpowiedz