Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się, jakim trzeba być frajerem, by przygarnąć samotną matkę i dymać na obcego bachora?
Wyobraź sobie, że 1/3 swojego nędznego życia dymasz w kołchozie przy produkcji gównolitu tylko by przetrwać kolejny dzień, a i tak decydujesz się w pierwszej kolejności oddawać pieniądze na 30 sekundowy owoc miłości jakiegoś patusa w rowie pod remizą.

Życie to czysta natura....

#blackpill #natura #blackpill #zwiazki
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mutated5G_hornet: kolega sobie wziął samotną matkę i raz na jakiś czas może wyjść ze mną na p--o jak ona jedzie do byłego (ojca dziecka), bo "chyba jeszcze go kocha" xdd. Kolega dał dostęp do swojego konta bankowego i musi uzasadnić każdy wydatek xd
  • Odpowiedz
@mutated5G_hornet: To jest jakiś chory wymysł wykopków. Jako, że jestem w związku z kobietą z dwójką dzieci (9 i 15), opowiem jak to jest:
- widuje się z młodymi dwa, trzy razy w miesiącu,
- nie wydaję na nich w ogóle kasy poza jedzeniem ze dwa razy do roku w trasie, jakieś lody czy okazjonalny tani prezent,
- nie wychowuje ich i nie obchodzi mnie ich wychowanie,
- ich ojciec za to p--------e z
  • Odpowiedz
@aepor: to w końcu kobieta nie ma czasu na kogoś innego, bo wychowuje dzieci, czy dzieci mieszkają z ojcem, skoro je widujesz 2 razy w miesiącu? czy mieszkasz na posesji w budzie dla psa? bo tutaj nic się nie klei i wali trollem
  • Odpowiedz
@mutated5G_hornet: lokalny Patus ruchał taka na imprezie i wpadli xD

zdziwiłem się czemu on tak chodzi z nią itp jak w sumie każdą normalna go kopala w dupę
A lokalne karyny max 2-3 msc

Ew typy co już totalnie chcą wsadzić a wstydzą się grubej
  • Odpowiedz
@mutated5G_hornet: wgl przejabne patrzęc na to dziecko i myśleć że koleś łał do pelno
I w czasie ciąży to samo

A ty teraz masz w Kalosza walić rozciągnięta po ciąży xD

Plus nie wierzę że nie ma uczucia do poprzedniego typa
  • Odpowiedz
@mutated5G_hornet: Skąd takie depresyjne założenia? Każdy musi dymać za minimalną i czuć się przy tym śmieciem, a samotna matka musi być patusiarą którą wyruchał jednorazowo inny patus? Nie można w tym założeniu w jakimś stopniu lubić swojej pracy, czuć się dobrze i znaleźć kobietę która np. jest samotną matką po 6 letnim związku, ma dobrą pracę, jest ogarnięta życiowo i emocjonalnie? Zbytnio w czarnych barwach to wszystko postrzegasz.
  • Odpowiedz