Aktywne Wpisy

k0n0p +508
Mój szef próbował mnie kiedyś przekonać, że mniejsze wynagrodzenie jest dobre bo w razie braku zleceń, firma najpierw zwolni zarabiających więcej.
#pracbaza #cnc #januszebiznesu
#pracbaza #cnc #januszebiznesu

smuteczek2000s +10
Nie wiem jak mogłam ważyć 14 kg więcej... teraz j jest najlepsza forma od lat.
#odchudzanie #chudnijzwykopem
#odchudzanie #chudnijzwykopem
źródło: 1000018977
Pobierz

Czy wspomniałem już, że jestem fanem takich totalnie ODDOLNYCH inicjatyw? Totalnie nie ma to nic wspólnego z #astroturfing
#latwogang
@ViniciusZunior:
źródło: ee5c72306d302070164d6807b6a0f926.677x677x1
Pobierzhttps://pl.wikipedia.org/wiki/Budimex
źródło: image
Pobierz@Desmosedici: ok, mogę lekko zmienić:
nie tylko bieda deweloper
@Zlodziej_Rdestu: Myślisz, że nikomu tam nie przeszło przez myśl czy zniknąć z tą kasą? xD
Nie wiem czy to zrobią, mam nadzieję że nie.
@Robol: a ja najbardziej w takich inicjatywach lubię to, że zawsze się wtedy znajduje cała chmara ludzi, którzy co prawda nigdy nikomu złotówki nawet nie dali, a z własnych życiowych osiągnięć mogą się pochwalić zwaleniem konia dwa razy pod rząd, ale za to zrobią wszystko, żeby na cudzy sukces wylać wiadro gówna, zohydzić to i jeszcze w tym gównie pogrzebać, bo może coś
@Robol: statut tej fundacji jeszcze przedwczoraj nie był dostępny na stronie a dzisiaj magicznie się pojawił. Tam fundusz założycielski to 2,5k pln i więcej jest o inwestowaniu tej kasy niż faktycznej pomocy.
Prawda jest taka, że nawet jeśli 150 z tych 250 baniek rozdadzą w 1 roku byle komu a 100 zainwestują w obligacje to są ustawieni w h-j
@Robol: okej
Typ wypłynął na tik toku i tam jest gwiazdą, a znam go od roku, i nawet nie mam i nie miałem tik toka.
Także albo troll albo dodatkowy chromosom.