Wpis z mikrobloga

Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #zonda, lub jeżdżeniem wzdłuż ODDOLNEGO chodnika pod przedszkolem i heroiczną walką ze złowieszczym #konfitura. Akcję relacjonuje zaledwie kilka ODDOLNYCH mediów, a ODDOLNE 250 mln zł poszło na totalnie ODDOLNĄ fundację, której ODDOLNY zarząd nie wzbudza żadnych ODDOLNYCH podejrzeń i wszyscy wspomnieni ODDOLNI im ODDOLNIE ufają, że odpowiednio rozdysponują tę kwotę.

Czy wspomniałem już, że jestem fanem takich totalnie ODDOLNYCH inicjatyw? Totalnie nie ma to nic wspólnego z #astroturfing

#latwogang
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Robol: Przecież wiadomo że to było z góry ukartowane a ten cały Łatwogang to jakiś podstawiony banan mający wpływowych rodziców ale wykopki oczywiście wierzą że to historia jak z Holywood od zera do bohatera i każdy z nas taką akcję mógłby zorganizować i nakręcić teledysk z Edem Sheeranem gdyby tylko kochał dzieciaczki i nie był nienawidzącym świata przegrywem xD
  • Odpowiedz
@Robol: Doszły mnie słuchy, że wczorajsze znalezisko elit internetu - ODDOLNE - wpłynęło na dzieci chorujące na raka tak, że uznały, iż gardzą tym nieprzejrzystym hajsem promowanym przez cwaniaków-robaków. Dzięki chłopaki bo to normalnie teatr dla gojów jest
  • Odpowiedz
  • 3
@quantero: zobaczymy czy chore dzieci z prowincji zobaczą te ODDOLNE pieniądze, czy może są dziećmi gorszego Boga bo fundacja będzie je ODDOLNIE rozdzielać na Warszawkę.
  • Odpowiedz
To zobacz sobie co kryje się pod Budimex Development xD Bo z tego co Google wypluwa w samym Krakowie w 24 oddali ponad 3 tysiące lokali

@Desmosedici: ok, mogę lekko zmienić:
nie tylko bieda deweloper
  • Odpowiedz
@Robol: głupie romantyczne polaczki nigdy się nie nauczą. na co dzień się p-----------ą w pracy, poniżają, zwalczają, a później zbiorowo promują typa który zachowuje się i mówi dokładnie jak drugi budda.
  • Odpowiedz
@Robol: w dodatku przez stream przewinęli się artyści którzy w pandemii dostalii z budżetu państwa ponad 400 milionów złotych dotacji, kiedy płakali że nie mają za co żyć(Golec uOrkiestra dostali wtedy pomad 1,5 miliona złotych) oraz internetowi influencerzy którzy byli beneficjentami dotacji KPO na swoje eventowe spółki-krzaki, na łączną wartość 1,2 miliarda złotych. Wszyscy ci infkuencerzy i celebryci powpłacali po kilkanaście tysięcy i zrobili z siebie bohaterów, podczas gdy ich
  • Odpowiedz
uwielbiam takie ODGÓRNE zesranie ludzi którzy nie wpłacili złotówki a PŁACZĄ najgłośniej xD

@Zlodziej_Rdestu: Myślisz, że nikomu tam nie przeszło przez myśl czy zniknąć z tą kasą? xD
Nie wiem czy to zrobią, mam nadzieję że nie.
  • Odpowiedz
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to

@Robol: a ja najbardziej w takich inicjatywach lubię to, że zawsze się wtedy znajduje cała chmara ludzi, którzy co prawda nigdy nikomu złotówki nawet nie dali, a z własnych życiowych osiągnięć mogą się pochwalić zwaleniem konia dwa razy pod rząd, ale za to zrobią wszystko, żeby na cudzy sukces wylać wiadro gówna, zohydzić to i jeszcze w tym gównie pogrzebać, bo może coś
  • Odpowiedz
fundację, której ODDOLNY zarząd nie wzbudza żadnych ODDOLNYCH podejrzeń

@Robol: statut tej fundacji jeszcze przedwczoraj nie był dostępny na stronie a dzisiaj magicznie się pojawił. Tam fundusz założycielski to 2,5k pln i więcej jest o inwestowaniu tej kasy niż faktycznej pomocy.
Prawda jest taka, że nawet jeśli 150 z tych 250 baniek rozdadzą w 1 roku byle komu a 100 zainwestują w obligacje to są ustawieni w h-j
  • Odpowiedz
Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany

@Robol: okej

Typ wypłynął na tik toku i tam jest gwiazdą, a znam go od roku, i nawet nie mam i nie miałem tik toka.

Także albo troll albo dodatkowy chromosom.
  • Odpowiedz