Aktywne Wpisy
ursusowy 0
#famemmarestream
Dajcie jakiegoś linka do restream
Dajcie jakiegoś linka do restream

Matylda_Megara +213
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

Ale przyznać też muszę, że co raz częściej na trasie widzę kobietki za kierownicą czy to busów, tramwajów, ciągników czy innych Tirów, trzeba je wyprzedzać co prawda ale są, także może za jakies 370 lat będzie 50/50
@butelka-korek: że co xDDDDD
A na taczki też trzeba mieć? XD
1,1 kk komentarzy w 3h na profilu spalarni xD
@butelka-korek: szczerze mówiąc im się trochę dziwię, jakbym był babą to bym sobie perfumy sprzedawał w jakiejś Sephorze z zerową odpowiedzialnością za cokolwiek i minimalnym wysiłkiem byle mieć na swoje potrzeby, a na życie niech chłop pracuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szalony_kundel_lenina: i co z tego, ale śmieszny xd
@znikam5: to kwestia wychowania, charakteru. Ile bab spotkałem na magazynie które były kierowcami to żadna nie była typową kobietą tylko bardziej chłopem w damskiej skórze xd