Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +156
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +26
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Ale przyznać też muszę, że co raz częściej na trasie widzę kobietki za kierownicą czy to busów, tramwajów, ciągników czy innych Tirów, trzeba je wyprzedzać co prawda ale są, także może za jakies 370 lat będzie 50/50
@butelka-korek: że co xDDDDD
A na taczki też trzeba mieć? XD
1,1 kk komentarzy w 3h na profilu spalarni xD
@butelka-korek: szczerze mówiąc im się trochę dziwię, jakbym był babą to bym sobie perfumy sprzedawał w jakiejś Sephorze z zerową odpowiedzialnością za cokolwiek i minimalnym wysiłkiem byle mieć na swoje potrzeby, a na życie niech chłop pracuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szalony_kundel_lenina: i co z tego, ale śmieszny xd
@znikam5: to kwestia wychowania, charakteru. Ile bab spotkałem na magazynie które były kierowcami to żadna nie była typową kobietą tylko bardziej chłopem w damskiej skórze xd