Wpis z mikrobloga

@aruel89: Jak kolega wyżej napisał, najlepiej pobrać demo i sprawdzić. W zależności od konkretnego filmiku rezultaty będą gorsze lub lepsze, ale zawsze będzie widać, że to AI.
  • Odpowiedz
  • 0
@sm_m: Pobrałem wersję próbną, ale trudno ocenić jakość, bo po przemieleniu materiału zmienia się kolor całości i na środku jest duże logo. Mogli chociaż koloru nie zmieniać. Widzę, że po ustawieniu 60 fps faktycznie obraz płynniej działa. Co do poprawy jakości to nie jestem w stanie tego ocenić przez zmianę koloru. Coś tam niby lepiej, ale szału nie ma.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mustafas00 Teraz promka jest i bym pobrał go, ale nie wiem czy efekt będzie zadowalający. Chyba niecałe 300 € za trzy programy jak dobrze pamiętam. Zastosowanie jakie bym dla niego widział to właśnie zwiększenie klatek, poprawa jakości, wyostrzenie jak coś pójdzie źle podczas nagrywania. Ciekawe jakie efekty by były gdyby ten program zastosować przy materiałach z telefonu. Również ciekawi mnie czy tego samego elektu np. wyostrzenia nie osoągnę w np.davinci.
  • Odpowiedz
@aruel89: Ja miałem wykupiony cały pakiet topazu full photo + video. Niestety jest to taka subskrypcja roczna, którą można ale nie trzeba odnowić, wtedy nie będziesz miał aktualizacji. Ale jeśli za 300 Euro za wszystko to warto. Ja chyba za sam Video AI płaciłem chyba nawet więcej niż 300.

Ja ogólnie używam i polecam, no ale pytanie do czego chcesz używać. Ja prawie codziennie używam photoshopa, obrabiam zdjęcia, nadaje starym
  • Odpowiedz