Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +650

abvq +174
#tinder #p0lka
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.

źródło: pasjonat5
PobierzOfc pojedynczy weekend typu w górach spoko, ale są tacy dla których spędzenie paru godzin w domu wciągu dnia to nie do pomyślenia D
Bo jak mieszkasz w klicie 40 metrów w której idealnie słychać który sąsiad zjadł burrito, do którego przyszła kochanka albo co teraz jest na muzycznym topie u czternastolatków a całe możliwości spędzania wolnego czasu ograniczają się do powierzchni jednego maleńkiego biurka to nie ma się co dziwić.
Dzięki, bo to jedna z tych rzeczy które rzucają inne światło na ludzkie zachowania.
Choć musze powiedzieć że u mnie w rodzinie, a mieszkam na wsi, brata przez pare lat prawie każdy weekend w ogóle w domu nie było xD
Stąd to uprzedzenie takie.
@recesja: @katopa:
Ja w mieszkaniu, czy w ogóle w dużym mieście mieszkać nie mogę a osiem lat w Gdańsku przypłaciłem depresją i nerwicą. Wyprowadziłem się do domu w Polsce powiatowej pod lasem i "nagle" jest zajebiście.
Trochę słabo jak z konieczności zachowania ciszy czy ograniczonej przestrzeni odpada masa ciekawych