Aktywne Wpisy

tojapaweu +301
Cholera, coś mi się odkurzacz ostatnio zacina i gorzej ciągnie. Znacie może numer do firmy Predom, aby wysłać sprzęt do nich na serwis? Niestety ten z książeczki gwarancyjnej nie odpowiada.
#pytanie #zalesie #pytaniedoeksperta
#pytanie #zalesie #pytaniedoeksperta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#randki #zwiazki #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #randkujzwykopem
Hej wszystkim, chciałabym spytać wszystkich - zwłaszcza facetów - o zdanie. Sprawa w sumie już po ptokach, ale nie mam dużo doświadczenia w randkach i zawsze warto wyciągnąć lekcję na przyszłość ;)
Mam 24 lata, na koncie jeden dłuższy związek (taki co się zaczął w liceum
#randki #zwiazki #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #randkujzwykopem
Hej wszystkim, chciałabym spytać wszystkich - zwłaszcza facetów - o zdanie. Sprawa w sumie już po ptokach, ale nie mam dużo doświadczenia w randkach i zawsze warto wyciągnąć lekcję na przyszłość ;)
Mam 24 lata, na koncie jeden dłuższy związek (taki co się zaczął w liceum
Czy przesadziłam?
- Tak 41.4% (313)
- Nie 58.6% (443)
Wiem że to preorder książki #arhneu ale i tak 5h od informacji o nadaniu do dostarczenia to jakiś kosmos xD
źródło: image_picker_1DCCA68E-1342-45D8-B787-D8ADDC0F0AB5-588-000000CC1B886E50
PobierzTeraz, przed blackfriday więcej transportów jeździ na kolejne zmiany bo inaczej paczkomaty by się przepelnialy, trzeba na bieżąco odbierać nadane przesyłki aby zwolnić miejsce dla kolejnych które wkładają do skrytek.
Masz szczęście mieszkać na regionie terminala gdzie nadali książki.
Pochwal się autografem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przesyłka lokalna, a do tego nadawca ma specjalną umowę na doręczanie w tym samym dniu.
Ale to tylko o paczkomaty chodzi, teraz w sezonie właśnie, od black week do świąt.
https://wykop.pl/wpis/79129513/wpis