Wpis z mikrobloga

#kiszak Co się tak p------------e do tego Kiszaka? Chłop ma jakś tam charyzme,se ciupa w gierki,tez sie z nim nie zgadzam we wszystkim,ale trochę racji ma z wieloma rzeczami,generalnie jest lepszy niz 90 % tworców w giereczkowie,a tu jakaś nagonka.Nawet to pobicie menela to smieszne,chlop go przewrócił tylko,poniosł kare,a tu jakies wymyslanie głupot.Ja sobie ogladam go do makaronu i go lubię,a wy jestescie beznadziejni.Typowe wykopki-plebejusze.Mozecie pucowac berło Kiszakowi.
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krzysztof-kucharek: Nie wiem o co chodzi z tym typem. Jakiś koleś sobie gra, mówi coś z czym się nie zgadzacie. Potem wy to wklejacie tutaj i tłumaczycie że nie ma racji. Do końca nie wiem bo nawet nie ruszam takich rzeczy.
Za jakis czas bierzecie sobie następnego typa itd.
To chyba jakaś zbiorowa terapia na dowartościowanie się.

#pasta
  • Odpowiedz
@krzysztof-kucharek: Jest tym samym co sprzedajni recenzenci i kiepscy dziennikarze growi. Tylko oni poszli w skrajny pozytywizm, a on negatywizm gdzie tu już nawet nie chodzi o gry tylko o zarabianie na was szmalu. Dwie strony jednej monety którym często możesz przedstawić te same zarzuty względem nich i ich działań
  • Odpowiedz
@krzysztof-kucharek: Ty wgl widziałeś film jak on to zrobił? Sprzedał mu strzała na twarz.Tak wiem zrobił to jak baba ale jednak było to uderzenie.Nie wiem w jakiej patologii się wychowywałeś,że takie coś nazywasz popchnięciem ale współczuję.
  • Odpowiedz