Wpis z mikrobloga

- lubi darmowe nadgodziny

jak mu każą robić nadgodziny to się w-----a

@nad__czlowiek: W większości korpo, ze względu na kryzys właśnie odbywa się "wielkie zastanawiania" którego z tej dwójki wywalić, a którego zostawić ;)
  • Odpowiedz
@nad__czlowiek: Się ostatnio wkręciłem w cska, na code review trochę luzuje juniorom żeby zagrać sobie dodatkowego premierka. W dodatku zamiast na kolejny kurs z architektury i DDD odkładam sobie, że kupić sobie fajnego karambita.
  • Odpowiedz
@MirkoLord: to jest 0,1 story pointa bo to teraz Ej Aj robi. Ale wpisuje się 5 SP bo przecież trzeba to Ej Aj sprawdzić, to na spokojnie trzeba, bez pośpiechu (tzn rzucić okiem przez minutę na kod między kolejnymi sesjami CSa).
  • Odpowiedz
@nad__czlowiek: hehe, to w której grupie jestem - niedługo jadę na 2 tyg z rodziną do Włoch na narty, mam żonę i dużą rodzinę, lubię czasem wyskoczyć na rower czy pobiegać, ale lubię też podłubać w warsztacie w weekend (czasem coś naprawić, czasem coś zepsuć, czasem coś zbudować z elektroniki, teraz np. zabieram się poważnie za opanowanie sztuki reballingu BGA), nie jestem jakoś wysportowany ale też i nie gruby (bmi
  • Odpowiedz