Wpis z mikrobloga

Oboje jesteśmy lvl 32. Czy jest szansa, żeby ją odzyskać? Czy powinienem próbować?

@mirko_anonim: Teoretycznie tak ale w praktyce to głupota. Znam taki przypadek, że niby był powrót a potem po paru latach rozwód xD i znowu baba o------a.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tak jak powiedziała, nie Twoja wina. Choć z dnia na dzień tak rzucić wieloletniego partnera to zwykłe k------o. Miej szacunek do siebie i nie walcz o nią, bo wartościowa kobieta tak nie robi (jak chce sie rozstać to poprzedzi to rozmowami). Mój związek też się rozleciał po 5 latach. Trzymaj się Mireczku
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jestem singlem od ponad roku i wiadomo, że gdzieś się tam człowiek spotykał i zauważyłem pewną prawidłowość. Traktujesz tak, że chciałbyś tylko zaliczyć? Jest Twoja i sama będzie lgnąć, zobaczysz coś więcej w niej, chcesz dać jednak szansę na coś więcej, pokazujesz się ze strony z jakiej myślisz kobietą chciałaby być traktowana, opiekuńczy, dobry, troskliwy, szybko się zweryfikuje. Chyba, że ma już dzieci, wtedy potrafi być miła, normalna i doceniać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jedyny sposób aby ją odzyskać (ale polecam mimo efektu jaki ten sposób wywoła podarować sobie ją na amen) to olać ją dokumentnie i pokazać że dalej prowadzisz normalne życie i Cię to nie ruszyło. A z własnego doświadczenia - dla własnego dobra poblokuj ją gdzie się da i nie szukaj kontaktu. Wiem że pewnie tego nie zrobisz XD ale to serio działa w kwestii odzyskania równowagi psychicznej.
  • Odpowiedz
Na 6 paletowym busie kontener.. praktykowałem ściąganie pasem transportowym we 2, samemu tez poradzi na sypkim. Czasem jak zamarzło w uj wchodziłem po kabinie wiernej kaczki Poskakałem i patent z pasem dzialal na 80%. Jak nie to klucz do kół plus lopatka z paki.
  • Odpowiedz