Wpis z mikrobloga

@thm10930:

k---a wykopki przestańcie odpowiadać na te bajty

Dla mnie to jest niesłychane, żeby nieustanie prowadzić dyskusje w tak oczywistych zarzutkach xDD

Wykopki śmieją się z Grażyn i starych bab a są dokładnie takimi samymi pelikanami.
  • Odpowiedz
Starałem się być dla niej naprawdę super chłopakiem, organizowałem czas i płaciłem za wszystko. Czemu tak się stało?

@mirko_anonim: sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie. byłeś po prostu za dobry.
  • Odpowiedz
Nie rozumiem co się stało, jestem rozbity, przerażony. Boję się samotności, ale przede wszystkim ją kocham. Starałem się być dla niej naprawdę super chłopakiem, organizowałem czas i płaciłem za wszystko

@mirko_anonim: no widzisz w tym problem. Trzeba było strzelić w pysk, przystawić do ściany i wyruchać. Wtedy by była zadowolona
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Właśnie zaczynasz piękny etap w swoim życiu, ponieważ byłeś o krok od zniszczenia sobie życia (kredyt, dzieci). Jedyny twój problem jest taki, że masz 32 lvl, a nie 5-7 lat mniej.

I pisze to jako osoba, która 9 miesięcy temu również rozstała się z byłą po 6 latach i planach na życie. Przejdzie ci żałoba, zaczniesz dostrzegać negatywy, wyciągać wnioski i dojdziesz po czasie do tego, że byłes blisko
  • Odpowiedz
to oczywiste, ze rucha sie na boku.
jak to mowil moj kolega, zadna z kobiet (a juz tym bardziej w tym wieku) nie zmieni galezi, poki nie trzyma sie kolejnej.
naprawde zlej ja i idz poszukac kogos innego z lepszymi zasadami i swiatopogladem.
  • Odpowiedz