Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to nie wskazywało, że tak się skończy. Wczoraj jeszcze wziąłem ją do restauracji, zorganizowałem fajny wieczór, po powrocie czułość i s--s. Nie rozumiem co się stało, jestem rozbity, przerażony. Boję się samotności, ale przede wszystkim ją kocham. Starałem się być dla niej naprawdę super chłopakiem, organizowałem czas i płaciłem za wszystko. Czemu tak się stało? Co we mnie było nie tak? Oboje jesteśmy lvl 32. Czy jest szansa, żeby ją odzyskać? Czy powinienem próbować?

#zwiazki #vejt

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 164
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 103
@mirko_anonim miej ty godność człowieka i zapomnij o babie. Próby odzyskania jej będziesz żałował całe życie, a twoja kompromitacja wracać będzie do ciebie w nocnych koszmarach.
  • Odpowiedz
  • 129
@mirko_anonim absolutnie nie staraj się jej odzyskać. Podjęła decyzję w oparciu o jakieś swoje przemyślenia i jak widać dobrze jej z tym.

Nie rób nic na siłę, bo nie zyskasz żadnego szacunku, a jeszcze tylko bardziej się pogrążysz w jej oczach.

Krótko mówiąc olej, wylecz się z uczuć do niej, potraktuj bardziej przedmiotowo (sztuka jest sztuka) i szukaj dalej. Doświadczenie już masz, więc ewoluuj emocjonalnie. Kobiety mają różne charaktery i trzeba
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Nie słuchaj tych powyżej.

Kup największy bukiet kwiatów jaki umiesz sobie wyobrazić, skamlaj w smsach o wybaczenie, że jesteś p---ą. Przelewaj jej co miesiąc pół wypłaty żeby miała na sushi po tym jak ją gach w-----e w dupsko na swojej stancji.

Pamiętaj by po wszystkim bez zająknięcia odwieźć do domu wymęczoną ukochaną, względy której próbujesz odzyskać. Masz być generalnie na każde jej skinienie bo może gdy w końcu się
  • Odpowiedz