Aktywne Wpisy

zasadzka01 +285
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny

źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
darknightttt +5
Czemu mężczyźni są tacy męczący? Każdy, którego znałam dłużej bardziej przypominał mi syna niż partnera.
Albo ja jestem jakaś turbo ogarnięta albo przeciętny facet wypada słabo.
Chodzi mi o rzeczy domowe takie jak sprzątanie, gotowanie, zakupy, planowanie. Mam już dość.
#zwiazki
Albo ja jestem jakaś turbo ogarnięta albo przeciętny facet wypada słabo.
Chodzi mi o rzeczy domowe takie jak sprzątanie, gotowanie, zakupy, planowanie. Mam już dość.
#zwiazki
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to nie wskazywało, że tak się skończy. Wczoraj jeszcze wziąłem ją do restauracji, zorganizowałem fajny wieczór, po powrocie czułość i s--s. Nie rozumiem co się stało, jestem rozbity, przerażony. Boję się samotności, ale przede wszystkim ją kocham. Starałem się być dla niej naprawdę super chłopakiem, organizowałem czas i płaciłem za wszystko. Czemu tak się stało? Co we mnie było nie tak? Oboje jesteśmy lvl 32. Czy jest szansa, żeby ją odzyskać? Czy powinienem próbować?
#zwiazki #vejt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: bDnMkXmIg4f00AJC8duDKIpPukgaYvOz
PobierzNie rób nic na siłę, bo nie zyskasz żadnego szacunku, a jeszcze tylko bardziej się pogrążysz w jej oczach.
Krótko mówiąc olej, wylecz się z uczuć do niej, potraktuj bardziej przedmiotowo (sztuka jest sztuka) i szukaj dalej. Doświadczenie już masz, więc ewoluuj emocjonalnie. Kobiety mają różne charaktery i trzeba
Ciesz się, że nie macie dzieci. To by dopiero była katastrofa po rozstaniu.
@mirko_anonim: Małpa nie puszcza gałęzi, póki nie trzyma kolejnej.
ziomek nie poniżaj się, urwij kontakt i żyj dalej
Nie słuchaj tych powyżej.
Kup największy bukiet kwiatów jaki umiesz sobie wyobrazić, skamlaj w smsach o wybaczenie, że jesteś p---ą. Przelewaj jej co miesiąc pół wypłaty żeby miała na sushi po tym jak ją gach w-----e w dupsko na swojej stancji.
Pamiętaj by po wszystkim bez zająknięcia odwieźć do domu wymęczoną ukochaną, względy której próbujesz odzyskać. Masz być generalnie na każde jej skinienie bo może gdy w końcu się