Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to nie wskazywało, że tak się skończy. Wczoraj jeszcze wziąłem ją do restauracji, zorganizowałem fajny wieczór, po powrocie czułość i s--s. Nie rozumiem co się stało, jestem rozbity, przerażony. Boję się samotności, ale przede wszystkim ją kocham. Starałem się być dla niej naprawdę super chłopakiem, organizowałem czas i płaciłem za wszystko. Czemu tak się stało? Co we mnie było nie tak? Oboje jesteśmy lvl 32. Czy jest szansa, żeby ją odzyskać? Czy powinienem próbować?

#zwiazki #vejt

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 164
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 3
szczery-fanatyk-71: Wpis to bejt, autor sam to oznaczyl, ale miałem podobną sytuację. Po 9 miesiacach relacji babka 34,5 lvl uznała, że jest świadomo iż źle robi, ale musimy sie rozejść, bo ona musi mieć od samego początku uderzenie emocji i nie chce być z nikim na siłę. Podobnie jak OP tuż przed rozstaniem spędziliśmy cały weekend razem, były spacerki restauracje dużo seksu.

Jestem mireczkiem w stylu OPa.
35 lvl pensja w top
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chłopie, wygrałes lot na loterii. Zapieprzaj do psychologa i zobaczysz za 2 miesiące, że nic lepszego w życiu nie mogło Cię spotkać. Machający papież na drogę, a Ty bierz sie za nowy narybek ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa.

@mirko_anonim: Jeśli już coś takiego Ci wprost powiedziała, to wiedz, że ona jedną nogą już jest w nowym związku. Zdradzić to już na bank Cię zdradziła. Zaangażowała się już gdzie indziej. Kobieta zrywa poprzedni związek, dopiero gdy czuje się w miarę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie zakocha się w Tobie na nowo. Powiedziała przynajmniej prawdę. Nudzi się z Tobą. Nie ma emocji. Możliwe też, że kogoś poznała a nawet romansowała już wcześniej stąd ta nagła decyzja.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie próbuj, w takiej sytuacji najlepiej działa brak kontaktu: nie pisz, nie dzwon, nie wrzucaj żadnych smutnych rzeczy na sociale itp itd.

Na kobiety nic nie działa tak dobrze jak brak atencji. Jeśli za tym zatęskni to i może za Tobą - a jeśli do tego dojdzie to już Twoja decyzja czy ja przyjmiesz - ją bym ju ,podziękował
  • Odpowiedz
@mirko_anonim e dobrze wyszlo. Mozesz na nowo rozpocząć podróż, znowu się zakochać etc. Ja mialem podobnie. Teraz mam piekna zone (11 lat), 2 synow i razem pchamy ten wozek. Ta ktora mnie zostawila skonczyla samotnie z 2 dzieci - „silny facet” od niej uciekl po kilku latach. Ze 2 lata temu napisala do mnie( znienacka) ze bylem jedynym facetem ktory ja dobrze traktowal. Siedzialem wtedy na klopie i odpisalem tylko „wiem”:).
  • Odpowiedz
ości, ale przede wszystkim ją kocham. Starałem się być dla niej naprawdę super chłopakiem, organizowałem czas i płaciłem za wszystko. Czemu tak się stało? Co we mnie było nie tak?

@mirko_anonim: jak ona lvl 32 i nikogo nie ma, to ona ma bardziej przewalone, ty jestes w swoim peaku :)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim daj sobie luz. Juz po wszystkim. To oczywiste, ze pindolila sie na boku. Zachowaj szacunek do siebie i nie staraj sie jej odzyskiwac. To tylko ja jeszcze bardziej obrzydzi do Ciebie. Zlej cieplym moczem. Pomysl o sobie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie ma sensu próbować odzyskać. Owszem moze się zdarzyć, że ją ten mocny facet wkrótce zdradzi albo kopnie w dupę i będzie chciała wrócić do ciebie. Ale i tak moze sie pojawić następny mocny facet. Ten model ma takie potrzeby, Oszczędź sobie przyszłych cierpień.
  • Odpowiedz