Aktywne Wpisy

Druga ciekawa mapka - mniej więcej się zgadza - Czech jest lekko bardziej bogaty niż Polak, Niemiec jest 3x bardziej bogaty niż Polak.
Zaskakuje Białoruś
https://www.idealista.com/en/news/property-for-sale-in-spain/2023/12/26/162659-the-median-wealth-per-adult-in-european-countries-spain-does-not-fare
#ciekawostki
Zaskakuje Białoruś
https://www.idealista.com/en/news/property-for-sale-in-spain/2023/12/26/162659-the-median-wealth-per-adult-in-european-countries-spain-does-not-fare
#ciekawostki
źródło: image
PobierzSkończyłem Dying Light i Dying Light The Following. Szukam jakichś podobnych gier, ale ciężko mi znaleźć coś co trafiłoby w mój gust. Chodzi mi o gry w miarę otwartym światem, wątkiem głównym przeplatanym z zadaniami pobocznymi, widokiem z pierwszej osoby i najlepiej polskim dubbingiem. Co byście polecili? Próbowałem Far Cry 5, ale mnie zanudził.
#ps5
#ps4
#pcmasterrace
#gry
#ps5
#ps4
#pcmasterrace
#gry

Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to nie wskazywało, że tak się skończy. Wczoraj jeszcze wziąłem ją do restauracji, zorganizowałem fajny wieczór, po powrocie czułość i s--s. Nie rozumiem co się stało, jestem rozbity, przerażony. Boję się samotności, ale przede wszystkim ją kocham. Starałem się być dla niej naprawdę super chłopakiem, organizowałem czas i płaciłem za wszystko. Czemu tak się stało? Co we mnie było nie tak? Oboje jesteśmy lvl 32. Czy jest szansa, żeby ją odzyskać? Czy powinienem próbować?
#zwiazki #vejt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: tylko babochłop boi się samotności.
Czego się boisz? Że nie będziesz miał komu się zwierzyć? Wypłakać? Nie będzie miał Cię kto wesprzeć emocjonalnie? Ty jesteś facetem czy nastolatką?
Cały ten post czyta się jak list do Bravo. Szkoda, że Andżelka tyle z Tobą czasu zmarnowała. Na szczęście poznała w końcu prawdziwego mężczyznę (nie mówię, że to ja) i teraz ma szansę być prawdziwą kobietą.
@mirko_anonim: Nie byłeś super chłopakiem, a super służącym. Najwidoczniej nie chciała służącego, a chłopaka.
@mirko_anonim: dlatego cie zostawila debilu
To jest morderstwo dla związku. Nie ma sensu odzyskiwać, nawet jak się uda to na chwilę. Popracuj nad swym podejściem
Są na tym świecie wartościowe różowe , ciesz się ,że teraz a nie po ślubie,a co gorsza jakby były dzieci.
@mirko_anonim: nie.
Możliwe, że przyjdzie jak ją typ ,który ją obraca, ją kopnie. Nie rób
@mirko_anonim: z pewnością
Po pierwsze op by już od jakiegoś czasu czuł, że coś jest nie tak, przyłapał by na np pisaniu z innym chłopem na messengerze itp
Po drugie już widzę jak to kobieta w taki sposób kończy związek xd
W rzeczywistości to by prowokowała opa do awantur z zazdrości aby sobie w głowie wyprzeć wyrzuty sumienia