Aktywne Wpisy

Bunch +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

źródło:
Pobierzdalej nie czytam bo już 100% pewności że bait, mogłeś jeszcze dopisać, że czarnoskóry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdopodobnie będziesz musiał przepracować to rozstanie, więc nie należy obawiać się skorzystania z pomocy specjalisty.
Istotną kwestią jest to, że podjęła decyzję, od której nie ma odwrotu. W przypadku, gdyby chciała wrócić, musisz być stanowczy i nie dać jej kolejnej szansy.
Czas leczy rany, bądź silny, znajdź sobie nowe zajawki, jakiś sport i stań się kimś kogo ona nie będzie już mogła mieć.
Ty wchodzisz dopiero w swój prime a ona zaczyna schyłek
@mirko_anonim: robiłeś wszystko tak, jak uważałeś. nie doszukuj się problemu w sobie, bo zwariujesz
@mirko_anonim: Ty jesteś normalny?