Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy moglibyście być z kimś, przy kim czujecie się wspaniale i zajebiście się dogadujecie, od strony mentalnej i uczuciowej ta osoba spełnia wszystkie wasze wymagania ale fizycznie was kompletnie nie pociąga bo nie jest zbyt atrakcyjna? Niestety obecnie zmagam się z takim dylematem i nie wiem co mam zrobić.
#zwiazki #milosc #niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: byłem z kimś kto nie był w moim typie, później okazało się że charakter też był z-----y. Nie warto brać kogoś kto nie pasuje nam w stu procentach
  • Odpowiedz
fizycznie was kompletnie nie pociąga

@mirko_anonim: to się przyjaźń nazywa. Związek to nie tylko przyjaźń, ale też miłość, również ta fizyczna. Ale co ważne, dana osoba nie musi być modelem z okładki, przecież każdemu podoba się co innego i nie wszystkie elementy tej fizycznej atrakcyjności są równoważne. Dlatego macie pewnie znajomych, których partnerzy wam się zwyczajnie nie podobają, a w ich typie są.
  • Odpowiedz
@jmuhha

@mirko_anonim: dopóki związek się opłaca (obu stronom) to zdecydowanie tak.

W związku zawsze jesteś bogatsza niż jako singielka i twój partner też.

Nie zawsze w życiu chodzi o pieniądze i nie powinien to być nigdy ostateczny faktor , idealne podłoże do tego żeby się w końcu zacząć zdradzać bo oprócz pieniędzy nie mają o czym gadać
  • Odpowiedz
@Linnior88 niby tak, ale jeśli się w miarę dogadujecie a dodatkowo za to idzie spokój finansowy to bez problemu da się żyć w takim związku. Spokój finansowy daje ogromny komfort a razem można zdecydowanie na więcej sobie pozwolić niż samemu.
  • Odpowiedz