Wpis z mikrobloga

jak szukać to najlepiej z wiosek, wiadomo też się trafiaja takie, ale szansa drastycznie maleje.

@Matii323: Chyba na tyle nieudaczne, które nie tylko nie potrafiłyby pójść do miasta, ale nawet nie chciałyby pójść do miasta.
  • Odpowiedz
, pokazał że to nie jest mniejszość tylko ogromna część (gdyby to była mniejszość to znalezienie takiej nie zajmowałoby 5 minut). Teraz każdy się zastanowi kilka razy przed tym czy może zaufać takiej dziewczynie.

@maciej-wlos: nie no, bądźmy poważni. To co napisałeś to zwykły błąd poznawczy. Po pierwsze to nie zajmuje 5 minut, a dwa to nie oznacza, że większość dziewczyn, które go mija na ulicy tak by się zachowywało.
  • Odpowiedz
@Matii323 miałem dziewczynę ze wsi. Złoto, naprawdę kochana opiekuńcza dziewczyna z przyszłością. Wada była taka, że po prostu była cicha dlatego ją zostawiłem, ale jako człowiek to wręcz jest anioł. Mega uczuciowa osoba która w dupie miała pieniądze czy inne gówna. Życzę jej dobrze i jakiś cichy facet na pewno będzie z nią do końca życia.

A i się naje jak świnia :D co zjadłem to moje
  • Odpowiedz
miałem dziewczynę ze wsi. Złoto, naprawdę kochana opiekuńcza dziewczyna z przyszłością. Wada była taka, że po prostu była cicha dlatego ją zostawiłem, ale jako człowiek to wręcz jest anioł. Mega uczuciowa osoba która w dupie miała pieniądze czy inne gówna. Życzę jej dobrze i jakiś cichy facet na pewno będzie z nią do końca życia.

A i się naje jak świnia :D co zjadłem to moje

@TurboEgo: kuuurwa jaki brutalny
  • Odpowiedz
@Sinti nieee, nie chodzi o to. Ja jestem mega wygadanym facetem. Moja kobieta po prostu musi umieć mnie przegadać by być ze mną. W związku trzeba pasować do siebie. To ze ktoś jest prawie idealny nie znaczy że musi do mnie pasować :D rozeszliśmy się w zgodzie

A co do borderek gardzę każda młoda dziewczyna która jest wykolejona psychicznie. Mamy piękne czasy bez wojen (mówię o Europie) także doprowadzenie się do
  • Odpowiedz
@maciej-wlos: to jest pokłosie tego co wam wmawiają mamy, kościół, filmy disneya/romantyczne i społeczeństwo (SZANUJ KOBIETY!)...
Po prostu w młodości co drugi z was nie miał styczności CZĘSTEJ z kobietami przez co nie zauważył ich PRAWDZIWEJ wersji tylko SPŁYCONĄ, taką jaką chcą pokazać.
I do tego kobiety, NIE CHCĄ POKAZAĆ jakie są naprawdę. Dlatego że TRACĄ WTEDY PRZYWILEJ I NAGRODY. Ona będzie GRAŁA słodką, niewinną, biedną itp. A tak naprawdę
  • Odpowiedz
@maciej-wlos: dla mnie to SZANUJ KOBIETY!! jest śmieszne\

co? żulicę spod sklepu też mam szanować? qrwę? bo ma dziurę?
ja mogę szanować swoją siostrę albo matkę która jak byłem dzieckiem to w szpitalu przy moim łóżku trwała 10 godzin... a je jakąś randomkę z ulicy XD

Mi się wydaje że to jest nam wmawiane bo jakbyśmy nie bronili kobiet ogólnie to one by były napadane i gwałcone... po prostu znieczulica
  • Odpowiedz
@maciej-wlos: Ale żeby nie było faceci nie są dużo lepsi i to też widać - często to są przygłupy. Większość na szczęście nie jest agresywna ale zdarzają się przygłupy które szukają zaczepki albo widzą że jak samemu wracasz to chcą ci w----ć. Macanie obcych kobiet w klubach po tyłkach to norma, albo rzucanie się na zezgonowane, półmartwe dziewczyny żeby je przelecieć. Dlatego większość dziewczyn chodzi w grupach i stara się
  • Odpowiedz