Aktywne Wpisy

moll +311
źródło: 1000018684
Pobierz
lunaexoriens +72
Poznań: rogale, uśmiechnięci poprzebierani ludzie, radosne progresywne miasto, gdzieś w tle zamek cesarski
Warszawa: race, kibolstwo z zasłoniętymi twarzami, smutne konserwatywne towarzystwo, gdzieś w tle radziecki pałac
#marszniepodleglosci #poznan #warszawa #11listopada
Warszawa: race, kibolstwo z zasłoniętymi twarzami, smutne konserwatywne towarzystwo, gdzieś w tle radziecki pałac
#marszniepodleglosci #poznan #warszawa #11listopada
źródło: 11 listopada
Pobierz

@Matii323: Chyba na tyle nieudaczne, które nie tylko nie potrafiłyby pójść do miasta, ale nawet nie chciałyby pójść do miasta.
@maciej-wlos: nie no, bądźmy poważni. To co napisałeś to zwykły błąd poznawczy. Po pierwsze to nie zajmuje 5 minut, a dwa to nie oznacza, że większość dziewczyn, które go mija na ulicy tak by się zachowywało.
@qwe_: twoja szara myszka ci tak powiedziała? xd
Komentarz usunięty przez moderatora
A i się naje jak świnia :D co zjadłem to moje
@TurboEgo: kuuurwa jaki brutalny
A co do borderek gardzę każda młoda dziewczyna która jest wykolejona psychicznie. Mamy piękne czasy bez wojen (mówię o Europie) także doprowadzenie się do
Po prostu w młodości co drugi z was nie miał styczności CZĘSTEJ z kobietami przez co nie zauważył ich PRAWDZIWEJ wersji tylko SPŁYCONĄ, taką jaką chcą pokazać.
I do tego kobiety, NIE CHCĄ POKAZAĆ jakie są naprawdę. Dlatego że TRACĄ WTEDY PRZYWILEJ I NAGRODY. Ona będzie GRAŁA słodką, niewinną, biedną itp. A tak naprawdę
co? żulicę spod sklepu też mam szanować? qrwę? bo ma dziurę?
ja mogę szanować swoją siostrę albo matkę która jak byłem dzieckiem to w szpitalu przy moim łóżku trwała 10 godzin... a je jakąś randomkę z ulicy XD
Mi się wydaje że to jest nam wmawiane bo jakbyśmy nie bronili kobiet ogólnie to one by były napadane i gwałcone... po prostu znieczulica