Aktywne Wpisy

xiv7 +1
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny
Aaaaa k---a wstałem głodny i chcialem wstrząsnąć mlekiem owsianym ale nie miało zakrętki i w-------m mlekiem pod sufit aaaaaaaaaaa wspaniały początek dnia #dziendobry

Drodzy forumowicze, nie mam profilu na tym portalu, dlatego swoje pytanie zadaje przez ten serwis. Niedawno dowiedziałem się od swoich dzieci że istnieje coś takiego w Internecie jak portale na których należy wykonywać pewne ruchy w takt muzyki. Za wykonywanie takich ruchów otrzymuje się pieniądze. Taki portal nosi nazwę Tiktak. Nie mam jeszcze zainstalowanego programu do jego obsługi stąd też mam pytanie do szanownych forumowiczów. Czy ktoś z Was używa i zarabia z użyciem tego programu? Na czym opierają się te ruchy do muzyki i kto za nie płaci? Czy wynagrodzenie zależy od ilości takich nagrań, czy można je nagrywać przez 8h dziennie? Przyznam że taka oferta pracy dodatkowej wydaje się interesująca. #portalespolecznosciowe #internet #facebook #instagram #tiktak #zarabianie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: spermiarze