Wpis z mikrobloga

W caΕ‚ej Europie tak jak ty jeΕΌdΕΌΔ… tylko w Polsce, Rosji i na Ukrainie. GratulujΔ™ wzorcΓ³w.

@DrCieplak: nie, tak jeΕΌdΕΌΔ… normalni ludzie, najczΔ™Ε›ciej w sportowych autach wyΕΌszej klasy, najczΔ™Ε›ciej S-klasa lub 7 seria (nowa)
  • Odpowiedz
Zwalnianie podczas wyprzedzania może doprowadzić do kolizji, ponieważ zarówno pojazd za tobą, jak i ten, który wyprzedzasz, mogą nie mieć wystarczająco dużo czasu na reakcję

@ExcessivePlayer: na szczΔ™Ε›cie do tej pory na drodze nie spotykam ludzi z czasem reakcji 90 latkΓ³w Β―\(ツ)/Β―

ty się masz, dzbanie jeden, skupić na bezpiecznym powrocie na prawy pas, a nie na tym, co robi kierowca za tobą!

I wΕ‚aΕ›nie dlatego jeΕ›li ktoΕ› z tyΕ‚u
  • Odpowiedz
@ExcessivePlayer: PrzypomniaΕ‚eΕ› mi tΔ™ scenΔ™ z DelΔ…giem, ktΓ³ry mΓ³wi i mΓ³wi, a koΕ„czy sΕ‚ynnΔ… frazΔ…: ZajebiΕ›cie silnΔ… (psychikΔ™). I idzie do kiblaπŸ˜€.
  • Odpowiedz
@ExcessivePlayer: takim jak ty z przyjemnością zjeżdżam na prawy pas najwolniej jak tylko się da, jeszcze na chwilkę wstrzymując się pomiędzy pasami, żeby potem z uśmiechem obserwować wasz ból dupska xD
  • Odpowiedz
Zapraszam np do Danii, pojeΕΊdzij tak to od razu wezmΔ… ciΔ™ za sΕ‚owiaΕ„skiego dzikusa.

@DrCieplak: nie dziΔ™kujΔ™, wole kraje gdzie szybka jazda nie przeraΕΌa napakowanych (anty)depresantami wykastrowanych ludzi ;)
  • Odpowiedz
pΕ‚acz, lament, strach w oczach to norma

@ExcessivePlayer: aż tak mocno przezywasz jazdę za kimś? xD głowa do góry sebuś, nie musisz płakać, zaraz go wyprzedzisz i będziesz mógł dalej sobie trzepać jakim to wielkim mistrzem rajdowym jesteś
  • Odpowiedz
@Marmite: nie, to reakcja pacynek, ktΓ³re osobiΕ›cie odpytujΔ™ o ich popieprzone zachowanie na drodze. Ale wiesz co πŸ˜‚Najlepsi sΔ… tacy co siΔ™ bojΔ… wyjΕ›Δ‡ z samochodu i udajΔ…, ΕΌe mnie nie widzΔ… xD Raz chyba 5 godzin staΕ‚em obok typa aΕΌ wreszcie zdryfiΕ‚ i wyszedΕ‚ bo musiaΕ‚ siΔ™ wysraΔ‡. Jak on mnie przepraszaΕ‚, jak o mnie prosiΕ‚ ΕΌeby mu mordy nie obiΔ‡, no le cabaret powiem ci Halinko, le cabaret.
  • Odpowiedz
Jak on mnie przepraszał, jak o mnie prosił żeby mu mordy nie obić, no le cabaret powiem ci Halinko, le cabaret. I to za każdym j razem

@ExcessivePlayer: ...a zaraz potem siΔ™ obudziΕ‚eΕ›, internetowy kozaczku ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)οΎ‰βŒβ– -β– 
  • Odpowiedz