Aktywne Wpisy

cleveland +1
Mirasy wΕaΕnie zatrzymaΕa mnie policja za przekroczenie prΔdkoΕci i chcieli wrΔczyΔ mi mandat 9 pkt karnych, sprawdziΕem w aplikacji ΕΌe mam 16 wiΔc przekraczam limit i mogΔ straciΔ uprawnienia wiΔc nie przyjΔ
Εem mandatu. Policjant mΓ³wiΕ ΕΌe sprawdzaΕ moje punkty i nie mam 16, na aplikacji jest napisane ΕΌe jest 16 a poniΕΌej w naruszeniach Suma to 11 o co chodzi ktoΕ moΕΌe mi to wyjasniΔ?
#policja #prawo #
#policja #prawo #
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file4848847262686250980
Pobierz
paramedix +130
Jest i ona! Wielka "milionerka" #izaadamczyk #izadamczyk z klanu #frajerzyzmlm
Czy za dziewiΔΔ miesiΔcy pojawi siΔ nowy, maΕy #dindunuffin? Β―\(γ)/Β―
Zapewne caΕkiem przypadkiem Iza ma tΔ samΔ sukienkΔ, co zawsze ( Ν‘ΒΊ ΝΚΝ‘ΒΊ)
Czy za dziewiΔΔ miesiΔcy pojawi siΔ nowy, maΕy #dindunuffin? Β―\(γ)/Β―
Zapewne caΕkiem przypadkiem Iza ma tΔ samΔ sukienkΔ, co zawsze ( Ν‘ΒΊ ΝΚΝ‘ΒΊ)
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_6319
Pobierz

@ExcessivePlayer: Ale takie ogΕoszenia to na grupach BMW wystawiaj. To nie portal matrymonialny.
@ExcessivePlayer: ale jakie zagroΕΌenie na drodze? robiΔ dokΕadnie najbezpieczniejszΔ rzecz na Εwiecie. Nie wiem co siΔ dziejΔ, wiΔc powoli, jak najdelikatniej zwalniam, powstrzymujΔ siΔ od niepotrzebnych manewrΓ³w i obserwujΔ otoczenie.
ToΕΌ to definicja zachowania szczegΓ³lnej ostroΕΌnoΕci.
Komentarz usuniΔty przez autora
Komentarz usuniΔty przez autora
@ExcessivePlayer: jesteΕ pewien, ΕΌe to co odpalasz, to jest kierunkowskaz? W BMW ich nie ma.
@Skyn3t69: tate mnie dali
@tomekk125: jak ΕpiewaΕa Metallica - bΔ dΕΊ ostroΕΌny z ΕΌyczeniami bo mogΔ siΔ speΕniΔ. Pozdrawiam π
@weerwer: i vice versa
@zobq: oddaj prawo jazdy, ok? Zwalnianie podczas wyprzedzania moΕΌe doprowadziΔ do kolizji, poniewaΕΌ zarΓ³wno pojazd za tobΔ , jak i ten, ktΓ³ry wyprzedzasz, mogΔ nie mieΔ wystarczajΔ co