Wpis z mikrobloga

spokojnie, mam - czy ta troska wynika z nieodpartej chΔ™ci opΔ™dzlowania mojego bawarskiego bereΕ‚ka? πŸ˜‚

@ExcessivePlayer: Ale takie ogΕ‚oszenia to na grupach BMW wystawiaj. To nie portal matrymonialny.
  • Odpowiedz
@Piospi ja od pewnego czasu juΕΌ nie pomagam kierowcom bmw/audi/mercedesa na drodze, nie robiΔ™ im miejsca na autostradzie jak siΔ™ wΕ‚Δ…czajΔ… do ruchu czy teΕΌ wyjeΕΌdΕΌajΔ… z podporzΔ…dkowanej itd itp. Zbyt duΕΌa szansa ΕΌe za kierownicΔ… siedzi majtczakopodony szwagier perettiego albo inna el dursi, sorry normalni uΕΌytkownicy ale to co odwalajΔ… kierowcy kiedyΕ› marek premium(bo teraz to ΕΌerujΔ… na swoich klientach ale dobrze, barany sΔ… od tego by je strzyc ;))
  • Odpowiedz
@zobq: za powodowanie zagroΕΌenia na drodze bo taki ja nie odpuszczΔ™ πŸ˜‚

@ExcessivePlayer: ale jakie zagroΕΌenie na drodze? robiΔ™ dokΕ‚adnie najbezpieczniejszΔ… rzecz na Ε›wiecie. Nie wiem co siΔ™ dziejΔ™, wiΔ™c powoli, jak najdelikatniej zwalniam, powstrzymujΔ™ siΔ™ od niepotrzebnych manewrΓ³w i obserwujΔ™ otoczenie.
ToΕΌ to definicja zachowania szczegΓ³lnej ostroΕΌnoΕ›ci.
  • Odpowiedz
@dktr: w takiej Łodzi nadal moΕΌna sobie sΕ‚uchaΔ‡, tak samo np. w KoΕ‚obrzegu
@Skyn3t69: tate mnie dali
@tomekk125: jak Ε›piewaΕ‚a Metallica - bΔ…dΕΊ ostroΕΌny z ΕΌyczeniami bo mogΔ… siΔ™ speΕ‚niΔ‡. Pozdrawiam πŸ˜‚
@weerwer: i vice versa
@zobq: oddaj prawo jazdy, ok? Zwalnianie podczas wyprzedzania może doprowadzić do kolizji, ponieważ zarówno pojazd za tobą, jak i ten, który wyprzedzasz, mogą nie mieć wystarczająco
  • Odpowiedz