Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +82
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +26
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

kotek ma się trochę lepiej ale jest karmiony za pomocą sondy
gdyby ktoś chciał pomóc Pandkowi to KTOZ (są legitni, ręczę za nich) zbiera na jego leczenie pod:83 2030 0045 1110 0000 0390 3540 (tytuł wpłaty PANDEK)
#koty #kitku #krakow #gruparatowaniapoziomu
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-14 152615
PobierzDodatkowo
nawet nie chce się zakładać zbiórki, bo tam trzeba zachować jakieś minimum wiarygodności związanych z dokumentacja, także nic tylko słać pieniążki na biedne kotecko XD
To Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami:
https://ktoz.krakow.pl/
Prowadzą między innymi krakowskie Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt. Od bardzo wielu lat prężnie działają jak chodzi o dobro i ratowanie zwierząt. Prowadzą adopcje, akcje, marsze, mają dziesiątki zwierząt pod opieką. Jest to największe towarzystwo tego typu w Małopolsce (a i być może
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-14 160500
Pobierzhttps://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,31460478,krakowscy-weterynarze-walcza-o-zycie-skatowanego-kota-ktoz.html
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-14 160810
Pobierzktoz@Ktoz.krakow.pl
12 421 26 85
Komentarz usunięty przez autora
A pajacowi co tu komentuje (szkoda tracić prąd na wołanie) życzę powodzenia w życiu
a chłopa do jakiegoś kamieniolomu rzucić bo jest nienormalny. albo zrobić to samo co on zrobił z kotem, z tym że nie trzeba dawać mu boczku