Aktywne Wpisy

maybe +184
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
PobierzCzy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Szukam wsparcia przy budowie dodatkowej funkcjonalności w projekcie, nad którym pracuje, oczywiście za $$$.
W skrócie: dostaję ok 500 CV osób, które chcą wziąć udział w rekrutacji i w pierwszym etapie trzeba te CVki przejrzeć i nadać im rating + dodać ewentualne wyjaśnienia dlaczego taki, a nie inny. Ma to być wsparcie dla działu rekrutacyjnego celem szybszej weryfikacji aplikacji na podstawie zadanych wcześniej parametrów.
Oczywiście ma to też być forma nauki dla mnie (pierwszy projekt ml) więc przydałaby się doświadczona osoba (coś jak mentor), która poprowadzi mnie za rękę w procesie budowania tej funkcjonalności.
Ktoś? Coś?
#programowanie #machinelearning #pracait
@zejaco: Śmierdzi baitem. Niby na jakie stanowisko tylu chętnych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potem 4 osoby muszą przejrzeć te wszystkie CVki manualnie, chcę zautomatyzować ten proces, albo go chociaż trochę usprawnić.