Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mishka49: nam nadzieje, ze to fejk xD jesli nie to swiadczy o tym, ze wiele kobiet ma takie myslenie, ale tylko ta jedna po prostu o tym powiedziala głośno
  • Odpowiedz
@mishka49: zawsze jak słyszałem od kobiety co powinien robić "prawdziwy mężczyzna" to pytałem czy ona jest prawdziwą kobietą która będzie gotowała facetowi i rodziła mu dzieci, oczywiście zawsze dostawałem niemiłą odpowiedź ze jestem chamem i para znikała ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mishka49 oho jakbym widziała konwersacje mojej koleżanki, której rodzice kupili działkę, samochód, mieszka z nimi i się do niczego nie dokłada, ale jak zaczęła się spotykać z doktorantem który mieszkał na wynajmie to była oburzona, że jak to tak facet nie ma swojego mieszkania. Sieczka we łbie.
  • Odpowiedz
@mishka49 jakim prawem istota stojaca nizej intelektualnie i spolecznie ma czelnosc miec jakies wymagania? XD To tak jakby moj pies protestowal ze mu daje karme zamiast szynki xD
  • Odpowiedz
To jak z byciem "niezależną kobietą". Połowa lasek po 30 ma w opisie na tinerze "niezależna kobieta". Widział ktoś kiedyś faceta z opisem "niezależny mężczyzna"? Nie, bo u mężczyzn to się po prostu nazywa "bycie dorosłym".
  • Odpowiedz
@mishka49: a po 30 baba pyta mnie czy mam wlasne mieszkanie, powiedzialem, ze nie i od razu odmaczowała parę.
Nie zdążyłem dopisać, że jestem programistą30k i mieszkam gdzie chcę.
  • Odpowiedz