Aktywne Wpisy

vieniasn +21
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +165
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

widziałem, że kiedyś tutaj była opcja randkowania między wykopasami - czy byliby chetni skorzystac z apki na Androida/iOS?
Mianowicie tworze od jakiegos czasu apke randkowa, w przyszlym miesiacu powinienem ruszyc z wstepnymi testami i tak sobie mysle, ze moglbym Wam zostawic srodowisko - w ktorym matchowalibyscie sie tylko miedzy soba :P
Zasady sa proste:
- wrzucasz fote,
- nagrywasz glosowke profilowa,
- przesuwasz lewo/prawo/gora,
- jak dacie sobie lajka -> to musicie wyslac sobie glosowke zapoznawczo-poru( ͡° ͜ʖ ͡°) -> dopiero wtedy macie matcha
- jak macie matcha - to mozecie gadac tylko ze soba - tak dlugo jak macie pare ( stop ghostingu i klikania do podbicia ego )
Dodatkowo, przegladajac foteczki, mozecie sprawdzic czy zdjecie jest z internetu + kazdy profil i glosowke weryfikuje i banuje manualnie (np. jak ktos wrzuci fotke kaktusa xd)
#randkujzwykopem #tinder #badoo #randki
źródło: wykopki
Pobierz1. Odpalam to bez żadnych płatności i reklam
2. Jeśli uda się zdobyć bazę użytkowników to jakieś premium w cenie symbolicznej 0.99 zł / tydzień - ale za jakieś funkcje, które kompletnie nie wpłyną na szansę znalezienia pary - może coś jak wyłączenie reklam jeśli wprowadze
3. Robię to sam za swoją kase więc mogę
1 w czym robiony frontend w sensie mobile
2 czy będzie open source
Sam bym dołączył do testów ale nie będę podpisywał swojej mordy nickiem z wykopu. Mam nadzieję że jakoś się rozkręci to przedsięwzięcie.
1. Net8-ios/android - widoki natywne UIKit/axml androidowe view
2. Nie opensource
3. Generalnie mam nadzieję, że sama wizja wysyłania głosowek odrzuci zjebow/damesy którzy siedzą dla lajków i podbicia ega milionami par. No, ale można gdybać dopóki nie zweryfikuje live to nie wiadomo czy to jest "market fit"
Zresztą łap rolkę promo i się wsluchaj ;p