Wpis z mikrobloga

Siemanko,
widziałem, że kiedyś tutaj była opcja randkowania między wykopasami - czy byliby chetni skorzystac z apki na Androida/iOS?

Mianowicie tworze od jakiegos czasu apke randkowa, w przyszlym miesiacu powinienem ruszyc z wstepnymi testami i tak sobie mysle, ze moglbym Wam zostawic srodowisko - w ktorym matchowalibyscie sie tylko miedzy soba :P

Zasady sa proste:
- wrzucasz fote,
- nagrywasz glosowke profilowa,
- przesuwasz lewo/prawo/gora,
- jak dacie sobie lajka -> to musicie wyslac sobie glosowke zapoznawczo-poru( ͡° ͜ʖ ͡°) -> dopiero wtedy macie matcha
- jak macie matcha - to mozecie gadac tylko ze soba - tak dlugo jak macie pare ( stop ghostingu i klikania do podbicia ego )

Dodatkowo, przegladajac foteczki, mozecie sprawdzic czy zdjecie jest z internetu + kazdy profil i glosowke weryfikuje i banuje manualnie (np. jak ktos wrzuci fotke kaktusa xd)

#randkujzwykopem #tinder #badoo #randki
RANDKOWAPSZCZOLACOLEGO - Siemanko,
widziałem, że kiedyś tutaj była opcja randkowania ...

źródło: wykopki

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pasterz30: niee, skadze :D chcialem tylko wystawic backend stage i apke "prywatnie" do wykopow. Sign in jest via apple id na ios / google sign in na androidzie. Co najwyzej ustawialbym imie recznie po wyslaniu DMa na nick z wykopu. To moze byc tylko ala dodatek do apki, ktora pojdzie do app store juz z produkcyjnym backendem
  • Odpowiedz
@RANDKOWA_PSZCZOLA_COLEGO no ale logowanie do apki zrobilbym po wykopie kezeli to ma byc dla wykopkow. Bedzie Ci duzo latwiej banowac troli bo jak zbanujesz jedno konto trola to on juz nie wroci bo bedzie ryzykowal multikonto i caly system wlasciwie banowania masz z glowy bo ogarnie to sam wykop. Duzo roboty Ci odpada. Ale jak chcesz zeby to bylo dostepne dla wszystkich to wtedy ok
  • Odpowiedz
@Pasterz30: z apple sign in / google sign in - tez maja troche roboty. Po paru probach, trzeba nowy numer telefon zeby zalozyc nowe konto. Plus, ja przy zalozeniu kazdego konta / zmianie fotki / glosowki dostaje powiadomienie w oddzielnej apce - gdzie widze zmiany - "accept" / "ban" - wiec easy
  • Odpowiedz
@default1: jedyna uczciwa cena to za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

1. Odpalam to bez żadnych płatności i reklam
2. Jeśli uda się zdobyć bazę użytkowników to jakieś premium w cenie symbolicznej 0.99 zł / tydzień - ale za jakieś funkcje, które kompletnie nie wpłyną na szansę znalezienia pary - może coś jak wyłączenie reklam jeśli wprowadze
3. Robię to sam za swoją kase więc mogę
  • Odpowiedz
@RANDKOWA_PSZCZOLA_COLEGO dwa pytania techniczne:
1 w czym robiony frontend w sensie mobile
2 czy będzie open source

Sam bym dołączył do testów ale nie będę podpisywał swojej mordy nickiem z wykopu. Mam nadzieję że jakoś się rozkręci to przedsięwzięcie.
  • Odpowiedz
@placebo_:
1. Net8-ios/android - widoki natywne UIKit/axml androidowe view
2. Nie opensource
3. Generalnie mam nadzieję, że sama wizja wysyłania głosowek odrzuci zjebow/damesy którzy siedzą dla lajków i podbicia ega milionami par. No, ale można gdybać dopóki nie zweryfikuje live to nie wiadomo czy to jest "market fit"

Zresztą łap rolkę promo i się wsluchaj ;p
RANDKOWAPSZCZOLACOLEGO - @placebo_: 
1. Net8-ios/android - widoki natywne UIKit/axml ...
  • Odpowiedz