Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +125
Im dłużej zastanawiam się nad tym światem i co poszło nie tak, to dochodzę do wniosku, że źródłem całej tej degrengolady są kobiety i ich szeroko pojęte "wyzwolenie" i emancypacja.
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie
Zacznijmy od całego gówna związanego z social mediami. Instagram, tik-tok itp. Kto głównie siedzi i napędza ruch na tych portalach? No kobiety. Ilu z waszych kolegów nie ma wcale instagrama albo kiedyś założyło, żeby był, ale nawet tam nie wchodzi? U mnie prawie

PiotrFr +42

źródło: 1000018675
Pobierz
źródło: temp_file830774962581091815
PobierzA nawet ktoś na diecie tradycyjnej, uwzględniającej mięso, musi się suplementować. W dzisiejszych czasach przez przyśpieszony wzrost roślin przez selektywne uprawy i mocne nawozy trzeba by po prostu jeść więcej. Suplementy sa w miarę tanie.
@ladniecuchne: teraz opisałeś opa xD
@Uuroboros XD a może te 10-20% robi różnicę?
@Uuroboros Ojesu, ty tylko skrajności widzisz? Słyszałeś kiedyś i zbilansowanie diecie?
Poza tym redukcja kcal o 20% względem zapotrzebowania powoduje że chudniemy, a spożywanie o 20% więcej niż powinniśmy powoduje że tyjemy.
Ale ja bym ci radził sprawdzić co to są wartości odżywcze i raczej patrzeć właśnie na nie niż na same kalorie.
@Bodzias1844: Jak tam twój cholesterol xD
Komentarz usunięty przez autora
@Kremufka2137: Na niedożywionych może nie, ale za to na ostro wk...wionych już tak - zwłaszcza ci wege i wcale się im nie dziwię. Wyobrażasz sobie po treningu walić jakiś przecier z grochu, zamiast elegancko serwatkę na mleku?!
@DEMONzSZAFY: no właśnie, to znajdź dietę dzięki której zdobędziesz witaminę D, może lubisz jeść 50 jajek dziennie? Jaka dieta nie ma znaczenia i tak musisz witaminę D suplementować prawie cały rok.
Nie trzeba być grubasem żeby cisnąć bekę ze striggerowanych wegan xD
Ehh na wykopie jak zwykle łatwo jest wywołać gównoburzę