Aktywne Wpisy

menelf +5
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

Antorus +52
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

źródło: temp_file830774962581091815
PobierzA nawet ktoś na diecie tradycyjnej, uwzględniającej mięso, musi się suplementować. W dzisiejszych czasach przez przyśpieszony wzrost roślin przez selektywne uprawy i mocne nawozy trzeba by po prostu jeść więcej. Suplementy sa w miarę tanie.
@ladniecuchne: teraz opisałeś opa xD
@Uuroboros XD a może te 10-20% robi różnicę?
@Uuroboros Ojesu, ty tylko skrajności widzisz? Słyszałeś kiedyś i zbilansowanie diecie?
Poza tym redukcja kcal o 20% względem zapotrzebowania powoduje że chudniemy, a spożywanie o 20% więcej niż powinniśmy powoduje że tyjemy.
Ale ja bym ci radził sprawdzić co to są wartości odżywcze i raczej patrzeć właśnie na nie niż na same kalorie.
@Bodzias1844: Jak tam twój cholesterol xD
Komentarz usunięty przez autora
@Kremufka2137: Na niedożywionych może nie, ale za to na ostro wk...wionych już tak - zwłaszcza ci wege i wcale się im nie dziwię. Wyobrażasz sobie po treningu walić jakiś przecier z grochu, zamiast elegancko serwatkę na mleku?!
@DEMONzSZAFY: no właśnie, to znajdź dietę dzięki której zdobędziesz witaminę D, może lubisz jeść 50 jajek dziennie? Jaka dieta nie ma znaczenia i tak musisz witaminę D suplementować prawie cały rok.