Wpis z mikrobloga

@Bodzias1844: weganie pod tym postem będą na siłę udowadniać, że jak odpowiednio będziesz kombinował i dodawał do koszyka produkty to nadrobisz to, czego nie masz, bo nie chcesz zjeść kawałka mięsa.
Do tego weganie tak nienawidzą smaku i wyglądu mięsa, że firmy produkujące produkty wegańskie stają na głowie, żeby z roślin i chemii zrobić coś co wygląda i smakuje jak kotlet czy kiełbasa.
  • Odpowiedz
sugerujesz, że roślinami nie da się spaść jak świnia?

@Bodzias1844 Najbardziej grube grubasy jakich poznaje ostatnio to weganie. To jest piękne że można być w 3 stadium otyłości i jednoczenie niedożywiony XD
  • Odpowiedz
tradycyjna dieta składa się przecież i tak w 80-90% z produktów roślinnych

@Uuroboros: ale żeś pojechał. 80% to jest maks i to w zależności od regionu, kultury i indywidualnych preferencji. Są miejsca gdzie produkty odzwierzece stanowią nawet do 40% kalorii, jak np. Ameryka Północna oraz Europa Zachodnia. Wiem po sobie, bo sam praktycznie codziennie jem na obiad kawał schabu, czy innej karkówki, do tego jakaś wędlina do kanapek na śniadanie/kolację,
  • Odpowiedz
@Essology Właśnie szukałem tego mema xd @Bodzias1844 Ty czytać nie potrafisz? Jem mięso, ale wiem, że mozna żyć bez mięsa o ile dieta będzie odpowiednio zbilansowana. Widzisz co pisze czy ci tłuszcz z golonki do oka wpadł?
  • Odpowiedz
  • 1
@Desire22: weź może zasuplementuj sobie jakiś destresan bo ci żyłka pęknie. Wrzuciłem meme którego znalazłem na kiblu w robocie a ty zesrałeś się jakbym ci talerz spod nosa zabierał xD
  • Odpowiedz