Aktywne Wpisy

Sriracha +325
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.

źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
jmuhha +16
Mój mąż miał wczoraj imprezę integracyjną z pracy. Mówił, że wróci wcześnie, ale wrócił o 2 w nocy i powiedział, że była słaba muzyka, więc zwinął się z koleżanką i pojechali sobie na miasto do klubu potańczyć. Nie znam tej koleżanki, ale odkąd tam pracuje, wiem, że ma z nią dobry kontakt – często ze sobą piszą, wysyłają sobie memy itp. Nigdy nie zaglądałam mu w wiadomości, więc nie wiem, o czym
#devops #cloud #pracait #programista15k #azure
mysle nad zmiana 'specjalizacji' z .net deva na cloud enginnera (azure). Przerobilem azure fundamentals czysto z ciekawosci - no i owszem, jest to dla mnie interesujace, i chce sie tego uczyc dalej.
natomiast mam pytanie o prace w tym obszarze - jak to jest w praktyce, dla juniora? Bo moje paroletnie doswiadczenie w programowaniu na nic sie tu nie zda, wiec zaczynam od 0. Czego warto sie uczyc, co warto robic, co nie? Po przewertowaniu tysiaca clickbaitowych filmow na YT i postow, dochodzę do fundamentalnej konkluzji: jeden zaprzecza drugiemu xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer