Aktywne Wpisy

WildAnimal +49
Nowy? Rodzaj oszustwa na olx
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
źródło: temp_file2318342066475934494
Pobierz
odjutraodwyk +3
STOP! Kontrola szyi, nadgarstkow, zgiec lokci, tylow malzowiny usznej - co bylo psikane dzisiaj? U mnie los zadecydowal Tiziana Terenzi Foconero
#perfumy
#perfumy

Polska jest JEDYNYM KRAJEM UE, który nie zrównał wieku emerytalnego lub nie planuje jego zrównania w nadchodzących latach.
Będę Wam o tym przypominał codziennie do zrównania wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn, mojego przejścia na emeryturę lub aż mi się znudzi.
16/∞
#codziennaemerytalnadyskryminacja #dyskryminacjamezczyzn #emerytura #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Jak o im mówię że nie mają dzieci to odpowiadają, że kobiety muszą mniej pracować bo są słabsze. Ale zarabiać chcą tyle samo xd
I jeszcze urlopy menstruacyjne im się marzą xd
@Hymenajos: ach, ten tusk, wredny marksista, na przekór wolsce powydłużał średnią życia i tera mamy.
@Hymenajos: obecnie obowiązujący wiek emerytalny 60 i 65 został wprowadzony w latach 50-tych, kiedy oczekiwana długość życia była dla mężczyzn o 10 lat niższa, także podniesienie tej
źródło: image
PobierzWięc te 76 procent dotyczy nawet krajów z wyrównanym wiekiem.
Poza tym 30 tylko procent mężczyzn czynnie bierze udział w wychowywaniu
Wychowaliście księżniczki to teraz się nimi zajmijcie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)