Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

annlupin +26
siedze se jusz może film obejrze nie wiem a co uwas
źródło: annlupin098734
Pobierz

No i co, jak się robi takie plakaty z żółwiami to o rany rety, ale jak z płodem to już beka xd
@camelinthejungle XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bezsensowna analogia trochę. Gdybyś miał np dorosłego człowieka warzywo, który też tej świadomości nie ma i nie miał, to jebniecie mu kulki w głowę nie byłoby wg twojej logiki zabojstwem.
@Flypho: W takich przypadkacg się odłącza od aparatury i pozwala ciału umrzeć, jaki jest sens trzymać przy życiu ciało człowieka-warzywo który nie miał nigdy świadomości od samych narodzin? Przecież tam w środku tego ciała nie ma żadnej osoby. Jak komputer z wymontowanym dyskiem twardym.
Komentarz usunięty przez moderatora
@camelinthejungle: PŁÓD.
@FeniFikerr: a za morderstwo niezdrowego dziecka?
@HaSSaN: tak, bo zakutych prawaków unikam ( ͡° ͜
Czemu odłączyć aparaturę a nie strzelić w głowę? Prądu byś zaoszczędził, aparaturę szybciej zwolnił, miejsce w szpitalu.