Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 199
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hoodoovoodoo aha, ale wiesz że zapis który cytujesz dotyczy kierowców zawodowych, w pojazdach powyżej 3.5t?

Spoko, zamontujemy w każdym samochodzie tacho. Będziesz wtedy cytowal konstytucje i płakał że ograniczamy wolność osobistą?
  • Odpowiedz
@monky: Aż mnie korci, żeby potrolować takich jak ty, a potem nie spełniać próśb o gaszeniu auta. No bo co byś zrobił? Próbował mi kluczki wyrwać? To bym się bronił, choćby nożem xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 211
@List0pad Myślę, że tak. Ale później, bo muszę to zgrać z kamery i obrobić żeby nie było widać numerów. Teraz nie mam na to czasu. Kto chce żebym go zawołał niech da znać
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@resuf Nic szczególnego nie zrobiłem. Wydaje mi się, że większość ludzi tak by postąpiła. Ale dziękuję za te słowa - to miłe :) Miłej niedzieli!
  • Odpowiedz
  • 23
@monky właśnie, że nie. Sam kilka razy w życiu pomagałem przy różnych wypadkach i ludzie w takich sytuacjach zachowują się dziwnie. Potrafią np. ominąć upadającego człowieka i iść dalej. Kiedyś pomagałem świeżo po kolizji i byłem dopiero entym samochodem, który zamiast ominąć rozbity wóz i pojechać dalej jak gdyby nigdy nic to się zaszyłem i pomogłem kobiecie w ciąży wysiąść z auta. Serio, nie każdy by zareagował jak Ty. Możesz być
  • Odpowiedz
@monky: Brawo, dobrze zrobiłeś, lepiej się 10 razy pomylić niż raz nie zareagować a później przeczytać że gość kogoś zabił. Ode mnie masz pół czekolady.
  • Odpowiedz