@monky: czy pijany/naćpany czy chory (raczej chory jeżeli z dniem tygodnia ma taki problem), nie ma znaczenia, dobrze że go zatrzymałeś bo nawet jak to jakiś udar to otrzyma pomoc, dobra robota Mirku
A wykopek w gratisie serwuje jeszcze zdjęcie auta, lokalizację i końcówkę tablicy xd
Ale wiesz, że to nie są dane wrażliwe? Jeśli bardzo nie chcesz aby znalazły się w przestrzeni publicznej to jedynym sposobem jest nie wychodzić z piwnicy.
zawsze mnie to śmieszy, że w tym kraju nie możesz jechać po wypiciu małego piwa, a na skrajnym zmęczeniu, ze az zasypiasz przed kierownicą, to już jest ok
@filozof900: Mieszkam przy trasie na Gdańsk. Ostatni wypadek jaki był koło nas to właśnie mężczyzna wracał z pracy, bo mu wpadła podwójna zmiana w kołchozie i w efekcie zrobił 2 zmiany pod rząd (w tym nockę) i wracał koło 9 rano i
@monky: @Heady1991 dlatego ja jeżdżę Teslą, bo jakbym był pijany to nikt mi kluczyka nie weźmie, bo Tesla nie ma kluczyka, a do tego autopilot mozna se wlaczyc jak sie jest pijany.
@monky w tym roku będąc na jakiejś zabitej dziurami wsi na mazurach miałem to samo. Jechał chłop starym mercem, odbijał się lewo prawo także wyhamowałem go, zabrałem kluczyki i telefon do bagnet. Bagiety przyjechały, zrobili wywiad i czekamy dalej na drugi patrol bo mają jeden alkomat xDDDDDD Drugi patrol przyjechał, chłop dmucha i ma 0, kazali mi zadzwonić żeby ktoś po niego przyjechał. Rodzina przyjechała, mówiła że chłop miał wylew i
@monky Szacuneczek. Człowiek ewidentnie ma jakiś problem, być może zdrowotny i nie zostałeś na to obojętny. Niech ci Bozia w dzieciach wynagrodzi bo ile razy już były oskarżenia że ktoś się zabił po pijaku a wychodziło później że coś innego mu było. Być może uratowałeś życie Panu.
Nie można na przykład wsiąść do samochodu będąc już zmęczonym po np. 12h zmianie w fabryce gruzu?
@Hasz5g: Wspominam o tym przecież - obecne przepisy to przewidują:
Przy połączeniu z innym rodzajem pracy, łączny czas nie może wynieść więcej niż 13 godzin dziennie, z opcją wydłużenia do 15 godzin maksymalnie 3 razy między okresem odpoczynku tygodniowego trwającego minimum 45 godzin.
Myślę, że tak. Ale później, bo muszę to zgrać z kamery i obrobić żeby nie było widać numerów. Teraz nie mam na to czasu. Kto chce żebym go zawołał niech da znać
Ale wiesz, że to nie są dane wrażliwe? Jeśli bardzo nie chcesz aby znalazły się w przestrzeni publicznej to jedynym sposobem jest nie wychodzić z piwnicy.
Nie można na przykład wsiąść do samochodu będąc już zmęczonym po np. 12h zmianie w fabryce gruzu?
@filozof900: Mieszkam przy trasie na Gdańsk. Ostatni wypadek jaki był koło nas to właśnie mężczyzna wracał z pracy, bo mu wpadła podwójna zmiana w kołchozie i w efekcie zrobił 2 zmiany pod rząd (w tym nockę) i wracał koło 9 rano i
@Caracas
@mazut_kluczowy: albo udar mózgu.
@wez_idz_sobie: xd XD dobry troll z ciebie mati! Xd
Widzę że bordo zobowiązuje
Przypomnij mi jak Amerykanie badają trzeźwość kierowców...
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Hasz5g: Wspominam o tym przecież - obecne przepisy to przewidują:
@monky: Ja daje znac( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS i dobra robota;)