Aktywne Wpisy
Pasterz30 +175
Przypominam zoomerom 15 letnim ze przegapiliscie peak jakosci zycia w tym kraju ktory przypadal na lata 2010-2015. Czizburgery za 2 zl, tanie samochody (proporcja zarobki - ceny byla wtedy korzystniejsza), latwiej o prace, mniej s----------a w spoleczenstwie, itd itd. Moze to i dla Was lepiej bo nie macie porownania. #takaprawda #gorzkiezale
agent-agentury +94
Nagranie z wypadku w Nowej Suchej. Kierowca ciężarówki próbował zatrzymać pociąg machając łapami xD
Niestety, wyłamanie rogatek nie wchodziło w grę ze względu na pole siłowe.
#kolej #bekaztransa #wypadek
Niestety, wyłamanie rogatek nie wchodziło w grę ze względu na pole siłowe.
#kolej #bekaztransa #wypadek
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Nwm czy to są jacyś turboniedzielni kierowcy ale tacy ludzie powinni tracić prawo jazdy natychmiastowo
@BenAli: banalnie prosto - zmodyfikować wzór amerykański - jakieś testy sprawnościowe, lub głupi refleksomierz. Nie zdałeś np. żadnej z trzech prób - tłumacz się, a w międzyczasie dopiero testy na alko/n-------i. Jak nic nie wyjdzie - to obowiązkowo do lekarza na badania i zatrzymanie prawka do wyników.
Czekaj co? To jeden patrol ma alkomat a inny narkotesty? A jak trzeba wypisać mandat to wzywają patrol z kimś, kto umie pisać? xD
A wykopek w gratisie serwuje jeszcze zdjęcie auta, lokalizację i końcówkę tablicy xd
Edit nawet go nagrał xD k#rwa co za nieszczęście że nie dmuchnął, taki materiał przepadł :(((
@monky: Myślałem, że @Krupier ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Od policjanta dowiedziałem się jeszcze, że musiałem czekać 25min bo w Czeladzi mają tylko jeden radiowóz na chodzie aktualnie. Ten drugi z testami na d---i to już chyba z innego miasta musiał przyjechać (✌ ゚ ∀ ゚)☞
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Heady1991: @czlowiekbutelka: Ja wiem. Dlatego podkreślam, że każdy (powinien) być traktowany przez prawo równo. To nie ja narzekam, że nie ma obiektywnego wskaźnika pomiaru zmęczenia, kiedy on w świetle prawa jak najbardziej istnieje, ale jest stosowany bardzo, bardzo wybiórczo. Więc tak, jeśli chcemy aspirować do państwa prawa - należy
Komentarz usunięty przez autora