Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.

Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.

@WielkiNos: O ile w większości przypadków zgadzam się z tobą, to tym razem muszę powiedzieć, że publikowanie dręczenia niewinnej babki jest żenujące.

A ty to jeszcze okrasiłaś(eś?) komentarzem godnym intelektu nastoletniego spermiarza. Empatia na najwyższym
StaryWedrowiec - >Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczam...

źródło: beton

Pobierz
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec: Babcia jest polityczką, więc powinna być troszkę mądrzejsza w takich sprawach i liczyć się z tym, że zaatakują ją trolle z opozycyjnej partii. xD Tym bardziej gdy jej córeczka jest samotną matką beżowego dziecka. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
to publikowanie zdjęć niepełnoletniego wnuka jest żenujące. Moja empatia jest akurat tam.

@WielkiNos: To już jest kwestia dyskusyjna, bo może jemu to nie przeszkadza. Nie przeszkadza dopóty, dopóki on oraz jego matka nie są obiektem drwin.

A ty właśnie do tych drwin dokładasz swoją cegiełkę. Gdybyś ocenzurowała ich twarze, to może uwierzyłbym z twoją empatię w stosunku do tej rodziny.
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec: Dlatego nie udostępniam praktycznie nic z życia prywatnego na portalach społecznościowych chociaż nie jestem osobą publiczną xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nie udostępniam tego dalej tylko się śmieję, no ale niestety takie życie że trzeba czasami przemyśleć konsekwencje wrzucania prywaty do mediów w dodatku będąc osobą publiczną.
  • Odpowiedz