Aktywne Wpisy

auto_reply +37
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +298
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

@WeunianyTrampek: Co to Pana obchodzi?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WielkiNos: O ile w większości przypadków zgadzam się z tobą, to tym razem muszę powiedzieć, że publikowanie dręczenia niewinnej babki jest żenujące.
A ty to jeszcze okrasiłaś(eś?) komentarzem godnym intelektu nastoletniego spermiarza. Empatia na najwyższym
źródło: beton
Pobierz@WielkiNos: to babcia pisała, teraz załapałam o co chodziło z zięciem xD
Ojciec: nieznany
( ͡º ͜ʖ͡º)
@WielkiNos: To już jest kwestia dyskusyjna, bo może jemu to nie przeszkadza. Nie przeszkadza dopóty, dopóki on oraz jego matka nie są obiektem drwin.
A ty właśnie do tych drwin dokładasz swoją cegiełkę. Gdybyś ocenzurowała ich twarze, to może uwierzyłbym z twoją empatię w stosunku do tej rodziny.
Ja nie udostępniam tego dalej tylko się śmieję, no ale niestety takie życie że trzeba czasami przemyśleć konsekwencje wrzucania prywaty do mediów w dodatku będąc osobą publiczną.
@StaryWedrowiec: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@WeunianyTrampek: nawet nie odpisuj, bo i tak wlecisz na czarną u tej samozakochanej baby Xd