Wpis z mikrobloga

OMZRiK powinien się zainteresować ich komentarzami.

@Gieekaa: Śmieć śmiał śmieć zadać pytanie o zięcia...
Lewica: RASIIIIIZZZZM! FASZYYYYZM! DO WIĘZIENIA PRZEKLĘTEGO PRAWAKOINTIFADOKATOLONAZISTY!!!111oneone
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Nie szkoda ci czasu na szukanie takich bzdur? To ma jakoś zmienić ich postępowanie, czy o co chodzi? Jeśli miała ochotę związać się z czarnym i zrobić dziecko, to co ma zmienić wrzucanie tego tutaj? Babka nagle się zmieni? Jeśli było jej z tym okej, a gość poszedł w siną dal, to nie wiem co ma zmienić wrzucanie tego tutaj.
Zamiast marnować czas na takie pierdoły, to powinieneś teraz
  • Odpowiedz
@bregath: Czytałeś inne komentarze?

Tak jest, puściła się z czarnym. Murzynek bambo się urodził a ojciec pewnie s--------ł 😂

Mam nadzieję że w trakcie wakacji nie zesra się do żadnego jeziora.

Co to za
  • Odpowiedz
  • 4
@DanielAquarius już przecież tłumaczyłam, że ja tego nie szukałam. Ludzie szukają i wrzucają. Wchodzę na twittera i mi się wyświetla między tweetem Tuska, a zdjęciem wnuczki Trumpa z dziadkiem.
  • Odpowiedz
ty to masz ekscytujące życie, całe dnie przemierzasz odmęty internetu w poszukiwaniu samotnych matek i psiarzy

@WeunianyTrampek: przecież to grupa stażystów/studentów pod różnymi nickami - wielkinos, mamaboss i podróżniczka jakaś. klepią te posty jak z karabinu automatycznego, żeby szczuć ludzi na konkretne tematy. mi to głowę r---------a, że ktoś się tym zajmuje na codzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz