Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przestan plesc bzdury o jakis plagiato-Bartosiakach i wmaiwac mi jakies poglady ktorych nie mam.

Nikt Ci nic nie wmawia. Po prostu zarówno Ty i Bartosiaczek macie to wspólnego, że wyznajecie pogląd, że "liczą się tylko interesy". W dodatku uważacie, że ludzie którzy ten pogląd kontestują są w jakiś sposób wybrakowani poznawczo.

Nie, nie uwazam ze wznioslem sie na jakiekolwiek wyzny poznawcze, wrecz przeciwnie, uwazam ze to jest wlasnie najprostsze i najnizsze z mozliwych stwierdzen.
  • Odpowiedz
@robertkk: "mój kandytat" to może nie, bo nie mam prawa do głosowania w stanach, ale mam nadzieję że Trump wygra, uważam że będzie to korzystne i dla nas i dla usa (a to co dla usa ważne jest ważne dla nas, bo całe nasze bezpieczeństwo opiera się na tym, że to stany mają najwięcej w spodniach jeśli chodzi o wojsko a do tego potrzeba dużych ilości pieniędzy) i ogólnie dla
  • Odpowiedz
@robertkk myślenie że demokraci nie maja nas w dupie to jak myślenie że striptizerka nas polubiła bo uśmiechnęła się gdy dostała 100zł za majtki
  • Odpowiedz
@robertkk: OP jebnij się w łeb. Trump to szabesgoj konwertyta na judaizm który z radością rozpęta wojnę na bliskim wschodzie dla Izraela, nawet Braun (ten od gaszenia świeczek w sejmie jakbyś nie wiedział, ekspercie od konfederacji) chyba o tym wspominał.

W środowiskach białasów Trump ma opinie zdrajcy który przemilcza tematy zalewania USA kolorowymi - sytuacja z stycznia 2024 kiedy gwardia narodowa Texasu prawie wywołała wojnę domową z służbami federalnymi które
Phallusimpudicus - @robertkk: OP jebnij się w łeb. Trump to szabesgoj konwertyta na j...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@robertkk: Ale mam beke jak sie wykopki budzą i odkrywaja jak działa realpolitic. Serio myśleliście że typ mając problemy u siebie i chiny dyszące w kark będzie niańczył wiecznie ofermy zielonoładowe? Buahaha.
  • Odpowiedz
@robertkk: Nie żeby coś ale kuce zaczeli wyjeżdżać do texasu po przegranych wyborach konfederacji. Z resztą myślę, z WIELKĄ dozą prawdopodobieństwa, że Podlasie i Podkarpacie mają prawa wyborcze w USA i były to osoby o głosy których toczyła się walka. Zamiast wywzywać od półmózgów uszanuj, że ktoś może mieć inne poglądy.
  • Odpowiedz