Aktywne Wpisy
Jak wystruchnąć na dudka pośrednika #nieruchomosci w prosty sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo

elo_kebab +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co jest bardziej moralne?
@Tagliacozzo: Godny i sprawiedliwy? tylko dla takich zaprogramowanych mrów twojego pokroju. Ja mam głęboko system społeczny i jakikolwiek inny, żyję sobie wygodnie i komfortowo bez dzieci, nie obchodzi mnie wasze rozwijanie "insektopii" i nie wiem na jakiej podstawie mam być okradana "bardziej".
"Rodzicielstwo powinno być karanym przestępstwem przeciwko społeczeństwu, chyba że rodzice posiadają licencję rządową. Wszyscy potencjalni rodzice powinni być zobowiązani do stosowania chemicznych środków antykoncepcyjnych, a rząd powinien wydawać antidotum obywatelom wybranym do rodzenia dzieci." Rockeffeller Totalna Kontrola
@666-666: zgadzam sie
@ZabyWkaluzyWlesie bardzo madrze napisane, chyba zmieniliscie moje zdanie. a raczej mnie naprowadziliscie, bo opinii nie mialem na ten temat