Wpis z mikrobloga

chlop z xkomu spakowal mi paczke o 00:38
ja p------e gosciu przepraszam jakbym wiedziala to bym nie zamawiala tak pozno
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@visas: ja kiedyś na Naviexpercie w sylwestra zgłosiłem jakąś poprawkę do mapy, to w noc sylwestrową dostałem odpowiedź że już naniesiona. Też mi się wtedy szkoda chłopa/baby zrobiło że do dziś pamiętam
  • Odpowiedz
chlop z xkomu spakowal mi paczke o 00:38

ja p------e gosciu przepraszam jakbym wiedziala to bym nie zamawiala tak pozno

@visas: Magazyny pracują zmianowo właśnie po to, żeby część paczek zapakować na rano do wydania.
  • Odpowiedz
praca to nie niewolnictwo bo ci za to płacą

@maras_zaraz_go_udusisz: praca to nie niewolnictwo bo nie jest przymusowa. Mozesz isc na rynek i spiewac piosenki albo puszac banki mydlane. Albo nic nie robic i ledwo funkcjonowac. Masz wybor. W niewolnictwie nie masz wyboru, jak nie pracujesz to mozesz dostac co najwyzej biczem po plecach zebys zaczal.
  • Odpowiedz
kiedyś na Naviexpercie w sylwestra

@EdekMoczygeba: też w Sylwestra, kilka minut przed północą (albo już po), z żoną byliśmy na balu i akurat patrzyliśmy przez okno na fajerwerki, a przed lokalem przejechała cysterna, także zawodowi kierowcy też nieciekawie mają.
  • Odpowiedz
@macieklaciek: to i tak słabo bo gość musi układać na palecie, jak pracowałem na produkcji to jak butelka zjeżdżała z etykiety to jedna maszyna pakowała w karton jechało na układanie na palecie zawijało w strecz i etykietowała a elektryczny wózek ustawiał na półki, kurde złota robota na noce praktycznie w dwie osoby na hali
  • Odpowiedz