N.....m
N.....m
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
282
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Linnior88
@Nieznajomy_U_Bram mi się skończyła rachuba czasu w 2017 , po tym roku wszystkie następne mi się zlaly w jedno
92
h.....o
@Nieznajomy_U_Bram dla mnie 2015 jeszcze jest świeży, tak samo jak Wiedźmin 3 zresztą ehh
91
glaaki
@Nieznajomy_U_Bram: wszystko zaczelo sie p-------c w 2016 kiedy w pewnym zoo w stanie Cincinati USA oddal zycie pewien goryl.
9
j.....i
@Nieznajomy_U_Bram: 2019 się skończyło wszystko. od tego czasu to już nie wiem co się dzieje
8
korona_swirus
korona_swirus
@Nieznajomy_U_Bram ja tak do 2014 mialem swietna rachube czasu. Potem niby wrocilo ale nadal nie zauwazylem ze 2020 juz sie skonczyl
4
Cernold
@Nieznajomy_U_Bram ja pamiętam jak sprawdzałem w telegazecie jaki będzie film wieczorem i jak było coś 1997-1999 to mówiłem o same nowości
3
S.....e
@Nieznajomy_U_Bram: aaaaaaaah (╯︵╰,)
2
janszy
@Linnior88 u mnie 19
2
Schizotypoidal
@Nieznajomy_U_Bram
2025 za 2 miesiące to jest chyba poniżej minimalnej, nawet w 2015.
2
Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen
@Nieznajomy_U_Bram: Biedna foczka.
(・へ・)
2
Voww
Voww
@korona_swirus No widać że koniec szopki i cyrku z wirusem wywarł na Tobie wrażenie. Choćby po nicku.
1
K-S-
2017

@Linnior88: ech zajebisty rok i 2018 też był dobry, tak jak wtedy mi wychodziło w życiu to już nigdy nie było, później założyłem tu konto ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1
fornson23
@Nieznajomy_U_Bram mem z Bosakiem przerywający symulację za 3,2,1...
1
Paraliton
Paraliton
@Nieznajomy_U_Bram: Więc nie tylko ja. To jest ostro pop!erdolone.
1
vdo
@huopisko 3 wiedźmin 3 najlepszy
1
Linnior88
@K-S-

>2017

@Linnior88: ech zajebisty rok i 2018 też był dobry, tak jak wtedy mi wychodziło w życiu to już nigdy nie było, później założyłem tu konto ( ͡° ʖ̯ ͡°)

W 2017 na koniec się roztalam z 1 facetem więc dla mnie 2018 to był taki meh bo człowiek przeżywał później się 2019 trochę ożywił bo znalazłam se drugiego (。◕‿‿
0
K-S-
@Linnior88: Pozmieniała ich jak rękawiczki ( ͡º ͜ʖ͡º)
0
aa-aa
Podajecie daty w których skończyło się życie a zaczęła codzienna najwyżej egzystencja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
0
Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen
@Cernold: Ja się zatrzymalam na takim amerykańskim fantastycznym filmie pt, "Kosmos 1999".

0