Aktywne Wpisy

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który

BeDoEl +19
Muszę się wyżalić ehh
Pojechaliśmy z narzeczoną na wakacje do Egiptu. Początkowo nastawienie fajne, coś nowego, ciepło, ładny basen, plaża. Fajnie.
Czar prysł już pierwszego dnia gdy chcieliśmy ogarnąć kartę SIM do internetu. Jakiś frajer na ulicy zaprowadził nas do sklepu z jebitnym logiem Orange.
Oczywiście wiedziałem, ze mnie naciągną, nie wiedziałem tylko jak bardzo. Dogadaliśmy się na dwie karty po 15 GB internetu za 20 USD xD po włożeniu nam kart chłop woła
Pojechaliśmy z narzeczoną na wakacje do Egiptu. Początkowo nastawienie fajne, coś nowego, ciepło, ładny basen, plaża. Fajnie.
Czar prysł już pierwszego dnia gdy chcieliśmy ogarnąć kartę SIM do internetu. Jakiś frajer na ulicy zaprowadził nas do sklepu z jebitnym logiem Orange.
Oczywiście wiedziałem, ze mnie naciągną, nie wiedziałem tylko jak bardzo. Dogadaliśmy się na dwie karty po 15 GB internetu za 20 USD xD po włożeniu nam kart chłop woła

#agd #budujzwykopem #suszarki
Poza tym to tylko chodzi o brak sznurków, stojących suszarek itp.
@m4kb0l: tak. Dorosłe zresztą też i szczerze mówiąc nie wiem, w czym ty chodzisz, jeśli większość twoich rzeczy takiej możliwości nie ma, bo z moich czy małżonki poza suszarką suszymy chyba jedynie jakieś swetry no i małżonka czasem coś elegantszego a delikatnego suszy na sznurku, bo w suszarce jej szkoda.
Przy czteroosobowej rodzinie pralka chodzi bywa, że po kilka razy
Nie przeładowywać i uzywac delikatnych programów i bedzie dobrze.
@m4kb0l: nigdy na to nie patrzyłem. Nie wiedzę większego zużycia na ciuchach. Ostatnio nawet wełniany sweterek się zapodział wśród bawełnianych i jest w porządku.
@m4kb0l: a widziales ile to gowno bierze pradu? xD
@m4kb0l te etykiety są mocno na wyrost robione, kaszmirowego swetra za kafla bym do suszarki nie wkładał, ale rzeczy bawełniane wrzucam praktycznie wszystkie.
@PanKapibara: no jedno pranie to max 5 minut rozwieszania xD
2. Nie musisz omijać rozstawionej suszarki.
3. W domu masz w ciul mniej kurzu.
4. Ubrania kurczą się, ale tylko te niskiej jakości i przy maksymalnym poziomie wysuszenia.
5. Suszarka to największy game changer, zaraz po ekspresie do kawy w domu.