Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

MrPawlo112 +245
Grałeś? Plusujesz ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 20260308075821_1
Pobierz

Cześć mirki. Zgubiłem saszetkę z lekami antydepresyjnymi (asertin oraz trittico). Nie mam żadnej wizyty umówionej do psychiatry w najbliższym czasie ani dostępu do mojego dawnego psychiatry. Czy jest jakaś szansa wzglednie szybko gdzieś zdobyc ten lek? Recepty online? Jakiegoś pogotowie, które szybciej wystawi receptę, etc.
#depresja #psychiatria
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Jeśli masz czas to nawet rodzinny jutro
@Basiura89: Receptomat po ostatnich nagonkach Izby Lekarskiej na niego trochę uszczelnił proces wydawania recept.
Chwilowo nie jestem niestety ubezpieczony. Do tego mój lekarz rodzinny jest 100 km ode mnie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Oni nie mają dostępu do mojej dukumentacji medycznej i nie są w stanie zobaczyć, że to są leki, które aktualnie powinienem brać?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Nie, bo i skąd? Nie ma centralnego systemu elektronicznej dokumentacji medycznej, a Izba Lekarska nawet nie jest na tyle zmotywowana, aby coś takiego forsować (ile by to ułatwiło, gdyby Pacjent mógł udostępnić jednym klikiem uprawnienia do dokumentacji jednym kliknięciem).
Więc jeśli nie masz żadnego zaświadczenia od obecnego
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord