Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +323
A to widzieliście? Lekarz w Krakowie za życia sam postawił sobie grób z listą wszystkich osiągnięć. LinkedIn na cmentarzu xD
Nekro #konowalposting
#lekarz100k #heheszki #lekarz
Nekro #konowalposting
#lekarz100k #heheszki #lekarz
źródło: E5383BF7-8F9F-4A02-AB7B-97F1706DB419
Pobierz
Minieri +732

@nad__czlowiek: co
@nad__czlowiek: albo mi się wydaje, albo jeśli na parę będzie przypadało jedno dziecko, to nie będzie się rodziło tyle samo dzieic ile "zdycha starców"
Przecież gdyby nie ci ambitni, inteligentni, wykształceni ludzie, których nazywasz pasjonatami to nie powstałby nawet protokół sieciowy, którym pozwala Tobie na postowanie takich wysrywów.
Co do "Kumara" to w każdej większej firmie były takie case'y gdzie robiłem (wyedytowałem wpis bo nie chcę by ktoś z roboty skojarzył).
Pasjonujesz się (Ty lub ktoś inny) czymś w IT na tyle, że cały czas o czymś czytasz, kodzisz? Spoko, ja nie będę "się zabijał" o trochę EUR więcej.
No ja R&D AI nie robię to się wypowiadać nie będę ;) nie wiem czy jesteś jakimś superstarem czy nie i ile dokładnie zarabiasz.
Odnosząc się do pierwszego akapitu. Moja perspektywa jest taka, że jestem takim samym zasobem ludzkim jak wszyscy inni. Jeśli ktos zacznie wychodzić przed szereg, pewnym jest, że wzrośnie presja na resztę ludzi, by go
niektórzy ludzie mają niesamowicie wyjedzone mózgi kapitalistycznymi molami.
Nie dajcie się zwieść,