Wpis z mikrobloga

Kierowniczka z #mcdonalds odmówiła paru osobom wolnego na święto, więc wzięli L4. Dzisiaj jeździła do nich do domu sprawdzać czy tam są, a jednemu huopu zrobiła zdjęcie na cmentarzu na dowód do p------i do ZUSu xD
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.

#kolchoz #pracbaza
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@nairoht zamknąć jeb*ny sklep w święto albo zaproponować stawkę x3. Jak nie będzie chętnych to zamknąć jeb*any sklep na jeden dzień
  • Odpowiedz
@ehhniestety: no ale przecież pracodawca może odmówić urlopu, jeśli nieobecność wpłynie na pracę „zakładu”. I nikt nie zatrudni niepotrzebnie 7 osób więcej tylko dlatego, żeby dać potem siedmiu osobom wolne na wszystkich świętych.
  • Odpowiedz
Firmy nie interesuje moje życie prywatne, a mnie nie interesuje sposób zarządzania firmą.

@kogut_20: jakby wszyscy tak do tego podchodzili to wszystkim żyłoby się w tym kraju lepiej, nie wiem jakim mentalnym niewolnikiem trzeba być żeby się z tym nie zgadzać xD
  • Odpowiedz
@nairoht: zlikwidować miejsce pracy, 8 pracowników którzy źle pojmują dbanie o miejsce pracy będzie miało rozwiązany problem, bo to wiadomo że praca to przymus i najlepiej żeby pieniądze spadały jak manna z nieba żydom
  • Odpowiedz
jak kadra menadżerska ma ew to zrobić, nie mówię że ściganie kogoś za l4 jest mądre ale masz idk 8 pracowników i nagle 7 przygłupów mówi ci ze nie przyjdzie bo swieto, jak to rozwiązać?

@nairoht: jeśli pytasz szczerze to śpieszę z odpowiedzią. Pomijam kwestie finansowe.

Jeśli przez cały rok:
-traktujesz ludzi
  • Odpowiedz