Wpis z mikrobloga

Kierowniczka z #mcdonalds odmówiła paru osobom wolnego na święto, więc wzięli L4. Dzisiaj jeździła do nich do domu sprawdzać czy tam są, a jednemu huopu zrobiła zdjęcie na cmentarzu na dowód do p------i do ZUSu xD
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.

#kolchoz #pracbaza
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzisiaj jeździła do nich do domu sprawdzać czy tam są, a jednemu huopu zrobiła zdjęcie na cmentarzu na dowód do p------i do ZUSu xD

@MrSyme: Gdybyś zakończył na tym jeżdżeniu po domach, to jeszcze można by było uwierzyć, bo ma dostęp do adresów. Ale niby jak miała kogoś znaleźć na cmentarzu? Nudzi wam się i słabe baity wymyślacie.
  • Odpowiedz
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz: wszystko fajnie ale jak idziesz do pracy gdzie z góry wiesz ze jakieś święta w niej spędzisz to skąd nagle wielkie k---a zdziwinie takich przygłupów? Rozumiem jakby Janusz se wymyślił ze nagle w swieto otwiera i masz j---c, ale nie zatrudnij się w korpo kołchozie który pracuje 24/7/365 dni i bądź wielce zdziwiony ze ktoś Ci każe w jakieś swieto przyjść xD Już pomijam ze ten wpis to marna
  • Odpowiedz
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz: mam nadzieję że kiedyś jak ci się coś s-------i w swieto ew będziesz gdzieś na stacji, c--j wie gdzie to ci pracownik powie ze nie ma przyzwolenia na taką chujnie i każe s--------c xD bo taka twoja zajebista logika
  • Odpowiedz
via Android
  • 26
Z jednej strony macie rację, ludzie powinni wiedzieć na co się piszą idąc do takiego kołchozu. Z drugiej strony, jakbym był właścicielem takiego przybytku, oczekiwałbym bym po swojej 'kadrze managerskiej', że tak ogarną na święta grafik, że nie będzie masowych zwolnień chorobowych ;)
Raczej to bym cenił w managerze a nie wjeżdżanie ludziom na chatę i straszenie ZUSem xD
  • Odpowiedz
@MrSyme: a jak kadra menadżerska ma ew to zrobić, nie mówię że ściganie kogoś za l4 jest mądre ale masz idk 8 pracowników i nagle 7 przygłupów mówi ci ze nie przyjdzie bo swieto, jak to rozwiązać?xD
  • Odpowiedz
@MrSyme kierownik do wymiany bo totalnie źle zarządza zespołem. Pracowałem swego czasu w m donaldach i innych i zawsze jest gro osób która bez problemu będzie w takie dni pracować. Widać, że tutaj robienie tylko po złości żeby karmić własne ego
  • Odpowiedz
  • 88
@nairoht Zapłacić stawkę x2 lub x3 i dać dodatkowy dzień wolny albo po prostu zamknąć knajpę na ten dzień. Pracownicy nie dość że w Święto mają pracować to jeszcze zajop będzie. To idzie się na El Quattro jak nic i tak z tego profitu nie masz. Proste. A piszę to jako ktoś kto ma działalność xD
  • Odpowiedz
@MrSyme przecież ci ludzie to zwykli złodzieje, cofnąć im wynagrodzenie za ten dzień i jeszcze najlepiej sprawdzić pana doktora ktory to wystawił.
  • Odpowiedz
Za podwójną albo potrójną stawkę plus inne benefity na pewno by się znaleźli chętni. Przecież zarobek takiego mc w taki dzień jak dziś spokojnie by na to wystarczył. Ale c--j, lepiej straszyć zusem XD
  • Odpowiedz
a jak kadra menadżerska ma ew to zrobić, nie mówię że ściganie kogoś za l4 jest mądre ale masz idk 8 pracowników i nagle 7 przygłupów mówi ci ze nie przyjdzie bo swieto, jak to rozwiązać?xD

@nairoht: to nie jest mój problem. Tak jak problemem pracodawcy nie jest, że np. ja potrzebuję dnia wolnego, a już nie mam, bo wykorzystałem cały urlop. Albo potrzebuję większej ilości gotówki, bo zdarzył mi
  • Odpowiedz